Bugün turna avına hazırlık için bayideydim. Birkaç parça alışveriş yaptım, paylaşmak istedim. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.. Fladen Warbird Dyneema & Polyester 0.18 örgü misina. Bu misinayı satan arkadaş şiddetle önerdi, üzerinde fazla düğüm tırtırı olmayışı hoşuma gitti. çekeri 23lbs. Son avda havada gidişini gördüğüm rapalamdan sonra örgüden vazgeçmemeye ant içmiştim. Rapala elde birkaç tane vardı, biri son avda gidinc paraya kıyıp bir daha aldım.. Kullanan arkadaşlar memnunlar, gene de emin olamadım alırken.Kullanan dostların yorumları çok önemli benim için. Strike Pro EG-124B, 152RG renk kodu. Klipsleri Bağlamak İçin.. Fladen Marka, daha önce görmemiştim kullanışlı olabileceğini düşündüm, fiyatı da cazip geldi. Uploaded with ImageShack.us forumda bir abimizin tavsiyesiydi, otluk alanda oldukça işe yarayacağını düşünüyorum. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Son Olarak, Alba 510 no:1 21 gr. Kaşık. Çeşit olsun diye.. Uploaded with ImageShack.us Nisan başında.. Anadoluda bilinmedik bir yerde.. İnsan ile turna arasında.. Bildiğiniz tüm savaşların üstünde.. Coming Soon
hayırlı uğurlu bol balıklı olsun...strike-pro çok hoş gözüküyor...renk çok cezbedici geldi...misina bence de ip olsun...her zaman en iyi atış için bire bir... güle güle kullanın...
Turna için ben de kaşık alacağım zaman araştırma yapmıştım. sizin aldığınız alba kaşık ve benzerlerinin etkili olduğu yorumlarını görmüştüm.
Rest gele kardeşim. Bende Turna için hazırlıklar yapıyorum. O örgü misinadan bende almaya karar verdim. Bakalım ne çekeceğiz Bu ürünlerin siparişini verdim bende ALBA STAR SHARK 10 OLTA MAKİNESİ (75,80 TL) STRIKE PRO EG 056 SUNİ BALIK (14,29 TL) LINEAEFE 7980230 ÇELİK TEL KARTELA 72PCS (32,13 TL) SAVAGE GEAR PERCH KIT SUNİ BALIK SETİ (8,68 TL) OKUMA SALINA SEA SPIN 240CM 10-40G ATARLI OLTA KAMIŞI (61,65 TL)