merhaba arkadaslar. yaklasik bir aydir memleketim bandirmadaydim. iki gun once dondum polonyaya. bandirmada iken firsat buldukca gece mirmir avina gittik. ben,esim,babam ve esimin polonyadan gelen arkadasi takimi tamamladi. genelde ortalama buyuklukte baliklar tutsak da ara sira iriler de denk geldi. her aksam hemen hemen 2-3 kilo istavrit yakalandi. dip oltasina da istavrit atladi samadiraliya da bos igneye de carsamba gunu polonyaya ya dondum. doner donmez de iki gun kayinpederle golde sazana gittik. 3-4 tane 5-6 kiloluk sazan ve 20 ye yakin 1-3 kiloluk sazan yakalandi.mangal ve ustundeki resim memlekete gitmeden onceki avdan mirmirlar ve istavritler afiyetle yendi. Tum sazanlar gole geri salindi. Yem olarak denizde kum kurdu ve boru kurdu sazanlara ise misir kullandik. aslinda trofeler tutup heyecanli heyecanli yazmak lazim ama bizim kismetimizde olanlar simdilik bunlarmis. tum dostlarin gecmis bayramini da tebrik ederim. polonyadan sevgiler saygilar. once deniz avlari bunlar da polonya dan
Tebrikler Serhat, hem memleketteki mırmırlar, hemde gurbetteki sazanların maşallahı var.Avlarınız her daim bol ve bereketli olsun
Tebrikler sevgili Serkan kardeşim, nede olsa memleket balıkları bir daha başkadır. Sevgiler, selamlar hoşça kal.
Serhat kardeşim avlar süper muhabbet daha bir süper görünüyor. Tebrik ederim. Avların devamını dilerim.
Tebrikler, güzel kareler. Sizinde geçmiş bayramınız kutlu olsun. Rastgelsin... Heyecanlı avlar dilerim.
Tebrikler güzel balıklar keyfini tadını çıkartmışsınız gorundugu kadarıyla sizinde gecmis bayramınız mubarek olsun bereketli avlar dilerim
bayağı bereketli geçmiş avınız maşallah,mırmırlar ve aynalı sazanlarınızda pek güzellermiş bandırma ismi geçince aklıma minekop geliyorhihi sanırım size uzak o bölge
tesekkurler Kadir. aslinda minekop tutulan o liman benim eve 3 dk uzakta. camdan baktigimda gorebiliyorum orayi. ancak cok kalabalik ve nerdeyse oltasini kapan orda olunca stres atmaya gidip stres yuklenmektense kimsenin olmadigi yerlerde iki uc balik tutmak bana daha cazip geliyor.....
kurutmuşun bizim meraları be kardeşim ondan bizim balık işleri bu aralar kesat geldiğinden bile haberim olmadı be serhat bi alo demen yeterliydi