Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 07 Aralık havalar bozmadan önceki son balık avım 8 Kg Tolostolop Uploaded with ImageShack.us Bu karlı resim de evin arka camından yaklaşık 1 saat önce çektim 16.12.2010 sıcaklık -8benden yana durum bu Kalın sağlıcakla
Ertan Abi paylasim icin cok tesekkurler Abi. Oralarda bir degisik.Elindeki o iri balik'in ismimi tolostop yoksa yerin ismi mi?Balik hakikaten iyiymis hani.Tebrik ederim. Bu arada sari montuna hasta oldum Rastgele
Sanırım bu balık asya sazanı denilen, Amerika'da istilacı tür. Çok fazla büyüyebildiklerini duymuştum. Eminim çekmesi çok zevklidir
Çok güzel görüntüler var. Bişey merak ettim bu tolostolop balığının tadı nasıl tatlı su balığı galiba bide 2. resimde ki kamışın markası nedir Rastgele diyorum
Bravo be Ertab aga.. bizim reyonların fotoğraflarını görünce mutlu oldum valla Tolostoloplarda şahaneymiş Bravo valla... Herhalde BG de kar 50cm gelmiştir artık
Sanırım bir tür kedibalığı cinsi bu abi. Tebrik ederim hem keyif yapmışsın hem de balığını tutmuşsun çok güzel vakitler geçmiş belli. Daha iyilerine rastgele abicim
Harika, güçlü balıklar. İsmi de gayet hoş. Telafuzu dahi coşku verir nitelikte. Bir kaç kere heceleyerek bu çoşkuyu hissetmek mümkün. Deneyin dostlar, sizler de ayırdına varırsınız sanırım. -Neymiş? -To-los-to-lop. -Peeeh.!! Hay mübarek.!!! Ertan gönlüne sağlık. Teşekkürler kardeşim. Vücut genel hatları Ot Sazanını andırıyor. Tolostolop daha bir pulsuz ve ağzı irice. .
Sevgili Macir Av görüntülerin,manzaralar harika Senden rica etsem bu balık hakkında biraz bilgi verebilirmisin. Bu balık sanırım A.B.D'nin bazı eyaletlerinde,yerli ırkların yerini almaya başlayan,istilacı bir tür.Çok ürkek ve hızla giden bir teknenin gürültüsünden panikleyip devamlı zıplayan bir balık. Acaba yanılıyormuyum. Sevgiler
gümüş sazanı balkan ülkelerinde bir çoğunda bu balığın ismi kendini beğenmiş sazan olarak geçiyor bir çok ülkedede gümüş sazanı olarak biliniyor boyları 2 m kilosu da 100 kg ye kadar cıkabiliyor diye hatırlıyorum hatam varsa affola
Sağol Emrah balığın ismi tolostolop.Bazen normal kıyafetlerle çıkıyorum resimlere nedeni işin arasına balık tutma zevkini de sıkıştırmak çünkü olta aracımın hep bagajında.
Ümit asya sazanı adı doğrudur,geçenlerde aracımı kışlık bakıma götürdüğümde tamirhanenin duvarlarında balık avı ve kara avı resimleriyle doluydu yine aynı tamirhanenin içinde çekilmiş bir resim gözüme ilişti tolostolop yakalamışlar resimdeki balığın kilosunu merak ettim dedim,cevap:tam 63 Kiloymuş.Bir ara uğrayabilirsem resmini çekip burada sizlerle paylaşırım,korkunç bir canavardı.
Mehaba Atilla tatlı su balığı fakat bende o tolostolopun eksantrik kafa yapısını görmezden gelsem,çoğu zaman akyaya benzetirim kendisini.Fazla çivi kutusu gibi tabir edilen kılçıklı olmayan mısır unu yağda yada yapılabilen hatta daha irileri kendi yağında mangalda nefis olan bembeyaz bir ete sahip bir balık.Resimdeki kamışın markasını bende bilmiyorum bunu yurtdışından getirdikleri ikinci el malzemelerin satıldığı bir pazardan 4 liraya satın aldım.Eski bir kamış ama yepyeni belli ki sahibi ona pek heyecan yaşatmamış Teşekkür ederim Atilla sana da rastgele.
Ben teşekkür ederim Modum Rifatım.Profil resmine baktıkça kendimi Alaskada hissediyorum rastgele kardeşim.