Takribi olarak 2 dakika önce gelen bir haberi resimli kanıt isteyerek sizlere sunayım dedim Assos kadırga sahilinden bugün öğlenden sonra babam 2 saat içerisinde aşağıdaki çipurları tutmuş.Birisi 1 Kg birisi 850 Gr birisi 650 Gr.Sipariş gibi valla Assos ve kadırga sevenlere hayırlı olsun.Ancak Vedat abinin bir yazısında belittiği gibi popomuzun rahat etmediği bölgelerde trofe alma şansımız her zaman daha yüksek unutmayalım.
Tebrikler, afiyet olsun. Bora bu haber iyiye işaret. Siz de gidip tutarsınız artık. Not: balıkları gazete kağıdı üzerine koymayalım lütfen.
Zor gideriz be abi bayramda ordaydık daha çipura pek kıyı yapmamıştı.Kıyıdan güzel mırmır aldık kayıklada çipura aldık ama kıyı balıkçılığı bir başka tatlı. Bu arada ben değil babam koymuş gazete kağıdına 60 yaşında adama bunu anlatmaya kalkarsam işine bak lan sen diyecektir
Hele bir yılbaşı geçsin tahta iskeleden daha iyi bir yer keşfettim İzmir ekibi şu sıralar hep oraya gidiyor. Tek problem bol madya lazım.Zira oradaki küçük balıklarda almış madyanın tadına rahat bırakmıyorlar
Ya noluyo ya, son bir haftadır sitede levrekler, çipuralar, sinaritler, akyalar uçuşuyor. Kıskanıyorum ama artık, her insanın bir sabrı var değil mi? Çok sinirlendim, gelmeyin üstüme, sildireceksiniz bana bütün raporları. Şaka bir yana, balıklar şahane Bora. Amcamızın eline sağlık, bereketi daim olsun.
Aaaa çok özür dilerim, haklısın. Kahretsinki bir de eşkinalar var. Sanki birisi yarama tuz mu basıyor, yoksa ben mi çok alıngan oldum bilemiyorum artık.
Kardeşimmmm, Baba'ya çok selamlar Niye bize vurmadı bu Çipuralar Bora'cım Dün Kadırga ahalisi ile konuştum hala Çipura yok dedi vallaha bravooo... Haberin olsun Yılbaşında planımıza aldıkBu arada çiğköfte için bekliyorlar