20 cm cik 30 gr daha denemedim, bakalım hafta sonu deneyeceğim ..Balkona koydum boyayı atınca bir yağmur bir fırtına .... boyası mahvoldu...tekrar kazıyıp atacağım... yorumun için saolasın üstadım...
boyuda bayağı varmış ebatını ve kalınlığını birazcık düşür derim.. mümkünse ortadanda bir kanca tak,, bu renk güzel.. 2ci yi aynı renk yap,,ama kırmızı olmasın.sadece yeşil sarı.. gözünüde büyük yap,, parlak hologram kağıttan yuvarlak kes çıkar yapıştır,, gözbebeğinide siyah oje ile yap.. linkdeki 16mm 14mm yahut 12mm bunlardan birtanesi nin kopyasını birebir yap,,
güzel öneriler dediklerini yeni yapacağım sahtem de deneyeceğim bakalım nasıl bir şey çıkacak...yorumların için çok teşekkürler kadir reis
Ben de öneri olarak; iğneyi biraz daha büyütmenizi, ortaya iğne takmanızı, meranızda kofana veya akya varsa metalic gri renk e boyamanızı; eğer kabul ederseniz tavsiye ederim
boyunu 17 cm ye düşürdüm yeni rapalamda, kullandığım merada kofana ve levrek var....tavsiyeler için saolun değerlendireceğim