Son Yarım Saatte yaptığım Sırtı Sahteleri

Konu, 'Malzemeni Kendin Yap (Keşfet & Paylaş)' kısmında geneben tarafından paylaşıldı.

1. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.

1 - (15 x 2) + (20 x 3) = 90 gr sırtıda sahteleri bir nebze daha derine indirmek için hazırlamış olduğum gezer kurşunlar. Matematik denklemi gibi oldu :D

2- Serum lastiğinden yaptığım sahte .En uçta 3'lü kanca ortasında 2-3 numara iğne en başındaki de küçük balık kafası şeklinde iğne .

3- Siyah kalamar sahtesi püsküllerin içinde 3'lü kanca , ortasına gömülü balık kafalı 2-3 numara iğne . Kafa tarafı sahte kalamara gömülü.

4- Eski tükenmez kalemim :D Bittiği için , içini boşalttım yeterli büyüklükte 3'lü kanca alınca onuda bir sahteye çeviricem. Tükenmez kalemin boyu tam 15 cm dir. Ölçü için kullanabilirsiniz ;)

Diğerleri de kullandığım malzemeler . Son yarım saatim , yazıyı hazırlamamla 45dk.yı buldu. El becerisiyle zevkli bir uğraşla geçti herkese tavsiye ederim.
    Kendi sahtenizi yapmayı deneyin sizinde güzel fikirler çıkaracağınıza eminim . Burada kullanılan malzemelerin hepsi atıl durumda olan yani kullanılmayan malzemelerden yapılmıştır.;)

2. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    aşkın kardeşim ellerine sağlık birdene bakalım nasıl olacak ondan sonra kimseye söyleme bana telefonla bildir :D :D :D

3. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Güzel iş yaparsa sanada bir takım hazırlarım abi ne demek :D

4. Tebrikler Aşkın..sahtelerin hayırlı olsun:)

Sen yinede at-çeke giderken rapala yada yozuri bulundur yanıda..:eek: :eek: :eek:

:D :D :D :D

5. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    At çek değil kardeşim tekneden deniyeceğim ama bunlar el emeği göz nuru oldu şimdi , parayla alınanlar az beklesin bakalım ;):D

6. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Teşekkürler usta dediğin gibi dönüşüm için yaptım . İğneler küçük kaldı şu an elimde bunlar vardı hazırlayayım dedim yapabilecekmiyim diye ;)
    Siyahlardan bende de 4 tane varmış hiç denemedim iğne bile takmamışım duruyordu bir tur şans veririm teknede avlağa gidesiye kadar :D
    Kalem in uçları büyük olduğu için elimdeki 3 lü kancalar küçük geldi onu yapmadım daha büyüklerinden alayım takıcam kaleme de , kılıç kalem meselesi gibi umuyorum:D:D