Memleketin her bir tarafı ayrı güzeldir,Patnos'tan İpsala'ya,Samandağ'dan Foça'ya...Her yer alabildiğine huzur,her yer kocaman mavilikler..yeşillikler...Uludağ'da kayak mevsimi açılırken Konyaaltı'nda henüz havlular atılmamıştır dolaplara.Birimiz Kordonda izleriz gün batımını tüm ihtişamıyla ötekimiz o mutluluğu Nemrut'ta doğum sancısıyla tadar... Akdeniz sanki bana hepsinden başka güzeldir sonbaharda...Boşuna dememişler kuzguna yavrusu şahin görünür diye,O toprakların ekmeği,suyu büyüttü beni... Marmaris'ten Antakya'ya uzanır güneşin kızıllığı o topraklarda.Çukurova'nın bereketi vurur köylü pazarlarına.Mis gibi kokan Anamur Muzları çıkarılırken tezgaha hemen yanına konuverir kırmızı kırmızı Antalya'nın yayla elmaları... Deniz bir başka güzel olur sonbaharda Akdenizde,bir bakarsın uşak battaniyesi misali sarar yemyeşil dağların kıyılarını,durur usul usul,bir bakarsın köpürür pamuk pamuk uçuşur kendi kendine... Ben de Aldım elime makinamı ve paylaşmak istedim bu güzellikleri sizlerle....
Denizde avlanacak kadar yeterli imkan,zaman bulamadım ancak en az deniz kadar bereketli,en az onun kadar güzel ırmaklar karşılar burada sizi,ve eli boş göndermez..Göndermedi de...
Ufuk kardeşim,Anlatımın şiir gibi ,roman gibi, resimler,baktıkça bakılası kadar güzel. Balıklar _? Onlar zaten harika. Çok teşekkürler bu anlatım ve resimler için, bizide götürdün oralara. Annenin ve Babanın ellerinden öperim çok selamlar. Allaha emanet olun.
Beğendiyseniz ne mutlu abicim bana,asıl ben teşekkür ederim. Teşekkür ederim Müjdat Abi,onların da sana selamı vardı çok,Mayıs ta babayla bir mordoğan daha yapacaz artık,çok beğenmiş
Ufuk Kardeşim muhteşem resimler süper bir anlatım balıklar desen harika. Bu güzellikleri bizimle paylaştığın için teşekkürler emeğine sağlık.
A.S. Kardeşim sağolasın. Buyursunlar gelsinler başımızın üzerinde yerleri var ,Çokta memnun olurum babanı görmek onunla bişeyler paylaşmak güzel olur tam bir doğa adamı,tanıdığıma çok memnun oldum. Yanında kamerasını getirmeyi unutmasın
Teşekkür ederim Abi,inan fırsat kolladım konuştuğum teknikler için ama kısmet değilmiş ava çıkmak.Biraz daha tecrübe edinelim sonraki şanslara kadar...
ufuk cok şanslısın..bir elin akdenizde bir elin egede bu şansı da cok iyi değerlendirdiğin her kareden belli oluyor. bu renkler için teşekkürler
Ufukçum elinde dilene fotograf makinene sağlık valla cok güzel olmuş. Bakmadan duramıyorum Ahh şimdi orada olsam oltayı atsam ahh ahhh
Eline, yüreğine sağlık Ufuk... Akdeniz'in güzelliği ve bereketi ancak bu kadar sade ama bir o kadar da yüreğe değen sözcüklerle anlatılır... Birden oraları ne çok özlediğimi fart ettim... Özellikle de baharda... Papatyalarla gelinciklerin arasına uzanıp önce masmavi gökyüzünü sonra ondan daha mavi denizi izlemek... Balık mı? Bilmem kendimi bu büyüden alıkoyabilirsem belki ben de balık tutmayı akıl edebilirim. Ama senin ki gibi bereketli bir av olur mu bilemem. Paylaşımın için çok teşekkür ederim. Bereketin hiç eksilmesin.
Bu ülkenin bu kadar çok düşmanı olmayacakta hangisinin olacak ? Cennet gibi topraklar, bereketli üç tarafı deniz, var mı böyle bir yer daha ? Ufuk ne kadar şanslı olduğumuzu bir kez daha hatırlattın bizlere Yüreğine, emeğine sağlık kardeşim