sonuç olmayan av raporu

Konu, 'Av Hikayeleri' kısmında denizleri aşta gel tarafından paylaşıldı.

1. denizleri aşta gel

denizleri aşta gel ONUR

Dün havanın uygun olması nedeniyle bi süredir gidemediğim merayı kontrol amaçlı at-çek yapmaya karar verdim,fakat bizim levrekler kıyıya yanaşmamakta kararlı anlaşılan.Oysa hava,deniz ve sahte aksiyonları gayet iyiydi yani orada levrek olsa o sahteye atlamaması çok düşük olasılık öyle güzel yüzüyor ki şahsen ben levrek olsam kırmamak için atlardım. :D

Yaklaşık 3 saat kadar at-çek yaptım sabah 6'da başlayarak 9.30 da zevksiz geçen avımı sonlandırdım,o sırada 1 saat önce yakınımdaki dubaya teknesini bağlayan bir amca (yaşı 65 dolaylarında) bana seslendi 'Genç balık yakalayamadın mı?' diye.Yok amca levrek için uğraşıyorum daha vuruş alamadım dedim güldü şöyle bi tabi bende o sırada yerin dibine girmekle meşguldüm :) sonra yanaştı yanıma bugün izmarit çoktu severmisin izmariti dedi.Evet dedim al o zaman buradaki balıkları bana yeter yarısı dedi.Nerden baksanız 1 kilo kadar balık var almak istemedim sende de fazla yokmuş amca dedim sen götür evine olmaz yeğenim dedi 'Bu denizde herkesin hakkı var al yarısını zaten evde bi hanım bi ben varız fazlasına gerek yok' diyerek elime tutuşturdu poşeti almak istememe rağmen zorla verdi teşekkür ettim ve biraz muhabbet ettikten sonra oradan ayrıldım.

İşte bizim milletimiz bu kadar güzel ve temiz elindekini hiç tanımadığı bir insanla paylaşabilecek kadar sıcakkanlı, tüm bu güzel yanlarının yanında yine bize has duyarsızlıklar sergileyebilmemize rağmen bu güzelliğe dünyanın bi çok coğrafyasında rastgelmemiz pek mümkün değil diye düşünüyorum.Balık tutamadım ama hoş bir anı kazandım.

2. mehmetişbilir

mehmetişbilir mehmet

Favori Kamış:
    shimano catana
    En İyi Avı:
    5.250 gram levrek
    güzel bir gün geçirmişsin kardeşim , bende bugun akşam saat atçek yaptıımm levrek diğer balıkları nasıl kovalıyordu atlayan balıklar ne kdar büyüktü bi bilsen ama gel gelelim ne yaptıysak bi türlü bize atlamadı :D:D bizim insanımız çok değerlidir , örneğin bnm üstadım izzet abi günlerdir hergün beraber balığa gidiyoruz bıkmak bilmeden ve o beni akşam evine ters istikamette olmama rağmen eve kadar bırakıyo bizim insanımız değerli hemde çok değerli birbirimize sımsıkı sarılmalıyız .:D
    inşallah bir daha ki ne rapor balıklı olur kardes ii geceler :D:D

3. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Sonuc olmayan av raporu mu?? :confused: :eek:

Kendin soyluyorsun ya:

İşte bizim milletimiz bu kadar güzel ve temiz elindekini hiç tanımadığı bir insanla paylaşabilecek kadar sıcakkanlı, tüm bu güzel yanlarının yanında yine bize has duyarsızlıklar sergileyebilmemize rağmen bu güzelliğe dünyanın bi çok coğrafyasında rastgelmemiz pek mümkün değil diye düşünüyorum.Balık tutamadım ama hoş bir anı kazandım.

diye... bundan guzel sonuc mu olur kardesim? ;)

4. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Sevgili Onur bana göre en güzel rapor bu..emsali çok nadir olan durumlardan biri.. ellerine saglık ..

5. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Çok güzel bir rapor olmuş, teşekkürler sevgili Onur, içersinde bir çok değerleride barındıran ve örnrk alınması gereken bir rapor, bizlerde amca gibi yapalım.....sevgiler, hoşçakalın.:) :) :)

6. feridun_45

feridun_45 feridun dönmez

paylaşım için çok teşekkürler.
    amcanın yaptığı resmen ELÇİLİK..anlayana küçük bir dokunuş ama büyük bir fark..selametle

7. denizleri aşta gel

denizleri aşta gel ONUR

Teşekkür ederim kardeşim, inşallah seninde avların daim olsun sağlıcakla kaL. :)

Evet İbrahim abi, biz hep böyle birbirimize sevgi,saygı,hoşgörü ile yaklaşırsak bizi iki cihan gelse ayıramaz, bu çok küçük bir anı.

Evet hemşehrim Muvaffak abi, hala böyle insanlar kaldı mı diye sorarız ya kendimize hala var çok şükür.

Orhan abi, şuan İzmir/YENİFOÇA'dayım inan ki buranın halkı çok güzel 1 ayı geçti bu kıyılardayım aksi bir olayla karşılaşmadım, sahilde yemimim bittiğini görüp elinde bi poşet mamunla yanıma gelen kardeşlerim mi dersiniz elindeki balığı paylaşan amcalarım mı hepsi çok güzel :)

Anlasak da anlamasak da hayat bu kadar bayağılaşmışken böyle durumlarla karşılaşmak insana umut veriyor. :)

8. simendifer

simendifer Sennur

Mis gibi de sonucu olmuş bence. En azından sana güzel örnek olan biri ile karşılaşmışsın. Balığı tutmaktan daha iyi bir sonuç bana sorarsan. :) Bizim insanımız böyle, gçnlü zengin. Biz İstanbul'da az rastlıyoruz ama İstanbul'un ne tarafına doğru gidersen git, İstanbul dışına çıktığın anda herkesin tavrı da bu oluyor. Arabamızı yıkatırız, "yıkanana kadar bahçedeki ağaçlardan meyve toplayıp yiyin" derler. Ekmek almaya fırına gireriz, yaşlı teyzeler elimize elma, erik tutuştururlar. Nereye uğrasak bir şeyler ikram ediliyor, üstelik de güleryüzle. Bakmayın İstanbul, hala bu güzellikleri yürütmeye çalışanlar dışında çok yozlaştı, komşu komşusunu tanımıyor çoğu yerde ama heryer İstanbul değil. Gerçekten, burası dışında her yerde insanlar hep böyle gönülden veriyor, hep canayakın.

9. Stones

Stones Cihan

Bence sonuç alamamanız sahtelerinizle alakalı olabilir. Farklı sahtelerinizi denediniz mi?

Tabi amcamızı da kutlamak lazım. Belkide kısmetiniz o gün o amcadan idi :)

10. denizleri aşta gel

denizleri aşta gel ONUR

Cihan abi,merayı kontrol ettiğimde gümüş balığı ve kefal yavrusu vardı levrek o alanda bunlarla besleniyor yani, bende kefal benzetmesi sahtemi yolladım suya sonuç alamayınca daha parlak olan gümüş balığını kısmen andıran 2. sahteyi denedim fakat yine takip alamadım sanırım levrek kıyılamadı veya yemlenme saati değildi akşamüstü yoğunlaşmaya çalışacağım artık gece denemelerimde böyle sonuçlanmıştı çünkü.

Şahsen marka model çok farketmiyor benim için tabi ki rapala ile remixonu karşılaştıramayız renk açısından, yüzüş açısından, yıllarca kullanılabilmesi açısından vs. fakat elimdeki sahteler ucuz olmasına rağmen çok kötü değiller hatta yüzüşleri gayet hoştu, akşamüzeri ekmek almak için çıkıp yarım saat mendirekte deneme şansım olmuştu takip aldım ama su çok berraktı sahtede çok yakında olunca beni görüp atlamadı.Bakalım kısmet :)