Hadi oradan yau... Habere bak, baştan aşşağı çubukçuyu korumuşlar.. Adam oltaya basıyor evet lafı yiyor ve yürümeye devam ediyor... Yürüyüşlerini bitiriyorlar ve arabalarına gidiyorlar adamı sıkıştırıyorlar ve darp ediyorlar.... Adam orada balıkçıya laf söylemese balıkçı neden adamın üstüne yürüsün? Bakan eşi ya işte... vur vatandaşa bir tekmede sen.... Çubukçu ağzına geleni söylemiştir adamlarda bunu yediremeyip saldırmıştır... Bakınız: Siz benim kim olduğumu biliyor musunuz?
sahilde bundan sonra balık tutmak yaaasssaaaağğğğ hemşerim olur. herhalde, bunun sonucu olarak Bu duruma bende birkaç kez şahit oldum, sahilde yürüyüş yapanlar bazen sanki inadına yapıyorlarmış gibi geliyor bana, bahsedilen yer, yenilenen hali ile 3,5-4 mt genişliğinde, yani isteyen olta sallar isteyen rahatlıkla yürüyüşünü yapar, ama bazen ilginç tipler çıkıyor kenardan kenardan değilde direkt olta sallayanların içinden koşu yapıyorlar yere bırakılmış bir oltanın üstüne sanki sırf gıcıklık olsun diye basıyorlar.
İatanbulun kalburüstü semtlerinde balık tutarken dikkat etmeli,herhalde benim gibi şehreminide 33 sene oturmuş biri kalkıp ta oralara koşuya gitmez giden de varsa çok azdır bu durumda bakan yada bakan eşi çıkması normal.Mobese kameralarından kaçan araba muhakkak yakalanacaktır.
Demek ki balikcilari dikkate almalari icin dayak yemeleri gerekiyormus.......keske dayagi atanlar bogazdaki girgir musvettelerini konu etselerdide haberde oda ciksaydi....
"Balikcilarin" yaptiklari normal degil.Yani olabilir,insanin ayagi takilabilir,ne var yani nerede ve hangi devirde yasiyoruz.Cok ilginc aslinda.
aman ha fazla konuşmayın bu konuyu hemen kapatın yoksa halimiz youtube,ye döner vallahi bu konuya giren herkesin ifadesini alırlar bovv sesimi duyan yönetici varsa bu konuyu hemen kapatsın....
tarabya da bakan eşine dayak arkadaşlar kim yaptı bunu amatörlerin adı çıkıyor amatör değil profesyonel bence http://www.haberturk.com/yasam/haber/565705-bakan-esine-olta-dayagi
artık orada kıyıdan balık avını yasaklarlar abicim zaten bahane arıyorlar.. amatör balıkcı adam böyle şeylerle uğraşmaz zaten. biz zaman zaman başkasının oltası yüzünden takımımızı kopartıyoruz yine de karşımızdaki insana sesimizi çıkartmıyor aksine sorun değil diyoruz. kim olursa olsun oltaya bastı diye böyle bir şey yapılmaz. yazık..
haberlerde amatör balıkçılar deyince gücüme gitti bırakın çapari yi ben kendi çaparimi kurşunlarımı misinamı olmayanla paylaşıyorum olmayacak sebebten adımızı çıkarıyorlar bence balık yakalamayıda yasaklarlar korkuyorum istavritleri gözaltına alıp sorgulayacaklar diye onlarıda küstürürsek elimizde birşey kalmaz
bence olayı abartıyorlar gibime geliyor belki dayak olayı bile yoktur laf dalaşı olabilir. adam gidicek gelirken dövecekler hemde 7 kişi birden Allah Allah olacak iş değil kim bilir adam da ne dedi. ama her ne olursa olsun bu şekilde davranış çok yanlış... terbiyesizlik resmen.
koskoca bakan eşi haliyle alıngan oluyorlar şaka bir yana olay kötü ama belki bu vesileyle bi düzen olayı gırgırcılar yaptı diyelim belkii üstlerine giderler
arkadaş bence yapanlar doğru kişiye yanlış bir hareket yapmışlar balık tutmaya yasaklanmaz kanaatimce. oranın müdavimlerinin çoğunu tanıyorum. ne olursa olsun böyle bir harekette bulunmazlar. büyük ihtimalle başka semtin insanlarıdır. ama aralarında ne geçtiğini bilmeden kimin haklı olduğunu bilemeyiz. yani adam oltaya basıp olta sahibine küfür ettiyse yanlış yapmıştır. olta sahibi de oltasını tüm sahilin genişliğini kapsayacak şekilde bir yerlere yasladıysa o a yayalara saygısızlık yapmıştır. esas ne olduğunu b ilmek gerekir.
bizi dövseler polisler hiç uğraşmazlar ki benim ailemin başına bir olay geldi ben son polise gittiğimde komser sizin peşinize polis mi takıcam işimiz gücümüz var dedi. o günde münevver karabulut cinayetinin günüymüş polislerin hepsi oradaymış. bakan olunca polisler nasıl da araştırıyor. biz adres verdik, isim verdik bulamadık dediler çıktılar işin içinden..
abi gırgırcılar yapsa onlara yasak olmaz gırgırların sahipleri sağlam insanlar merak etme onlara hiç birşey olmaz. keşke olsa
kesin gırgırcıların işi hava bozdu işler kesat sinirler gergin stress diz boyu kesin gırgırcıların işidir gerçi onlar katliam yapıyorlar ama zaman kısıtlıymış bence
takıma bastı diye dayak yine darp edilen hiç görmedim en berbat adamların olduğu galata köprüsünde bile olmuyor böyle bi olay adam kesin dayılanmıştır ben böle yaparım şöle yaparım diye yoksa balıkçı adam saygılı olur efendi olur ama sabır taşını çatlatmışlardır kesin.