Bugün babamla balığa gidelim dedik.Ne zamandır gitmiyorduk.Baktım deniz dalgalı,rüzgarda var çıkardım ges i başladım atmaya.Daha ikinci atışımda cırrr.Kaçırmak istemedim yordum 4-5 dk kadar sonra aldık kenara.Başka kofanalarda vardı etrafta.1 saat daha şansımı denedim sonrada eve geldik.Balık 65 cm civarı geldi.Kilosunu tartamadım 3 kg a yakındır heralde.Midesinden de küçük bi balık çıktı açmış demek Herkese rastgele..
Anam katil! Lüfer familyasındaki isim kargaşasına bulaşmak istemezmişcesine bir balık çekmişsiniz. Tebrikler...
Hadi gözün aydın sergen kardeşim. Oralarda Ağzında rapala maxrap olan 5-6 kiloluk bir kofana yakalarsan haberim ola )
Bende ıstanbul da gesi deniyorum ama daha sonuc alamadım işe yaradiginida görmek guzel tebrikler dostum.
Teşekkür ederim Tamamdır abi haber ederim.Sonunda aldım valla Teşekkürler Daha önceki denemelerimde takip almıştım.Ama bu sefer 4-5 sn de aldı sahteyi Aynen öyle oldu.Teşekkürler. Darısı herkesin başına.Teşekkürler
Bu balık, bu kadar büyüyormuymuş hayret. Oysa gözlerimiz alışmıştı, bu balık yüzünden monitörün ekran ayarlarıyla oynadım, bi yanlışlık varmı diye? Tebrik ederim, nefis bir balık. Nicelerine rastgelsin.
Gerçekten tebrik ederim mükemmel bir kofana.. Geçen hafta 3 gün boyunca o mendirekten, karşısındaki sahilden ve Akyaka-Akbük arasındaki inebildiğim kayalardan günün her saati at-çek yapıp jig salladım ama elde var sıfır idk marifet ges' te diyip kendimi avutayım bari şaka bir yana gerçekten tebrikler. Sana nasipmiş :thumb:
Teşekkürler abi.2 sene uğraştığım sonunda yakaladım marifet sahtede mi bilinmez ama hava gerçekten güzeldi deniz çalkantılıydı yani.Şans