2 yıllık birikim sonucu oltamı ve kamışımı aldım.SHIMANO ULTEGRA CI4 5500 XSA makina, kamış ise SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 430-200 kamış.. galata köprüsünde olta satan tezgahcı vedat diye bir abiyle tanıştım ve o bana spot balıktan al deyip ama bu aralar gerçek japon bulamazsın dedi yinede aldım.. sizce doğrumu?
Mehmet kardeşim, güle güle kullan. Çok güzel ve yerine bir seçim olduğuna inan. 2 yıllık birikimine değecek standartlarda. Ve daha fazlasına. Sohbetinde ki şu size söylenen '' Gerçek Japon bulamazsın '' sözü. Yoksa piyasada çakma Japon mu varmış !!!!!!!!!!!!!!!! Elinizde ki ürün, Shimanonun hangi üretim bandında üretiliyorsa, menşei odur. Bu da ya japonya'da ki fabrikasıdır, yada Maezya'da ki. Başka alternatifi ve seçeneği yoktur. Sağlıkla ve güzel günlerde kullanman dileklerimle
hayırlı olsun güle güle kullan, sonuçta shimano ise nerede üretildiği bence çok önemli olmamalı, çünkü her ürünün bir standartı var,
Tezgahçı ne anlar shimanodan diyeceğim ayıp olacak... Ama cidden anlamıyormuş Belki de çok iyi anlıyordur "japon modeller bu aralar pek gelmiyor diğerleriyle idare etçen, nerede o eski şimanolar" demiştir. Benim de kafam karıştı Aldığın set çok iyi... ultegra 5500 yerine 10000 daha iyi olabilirdi bence ama kamışa laf yok. İyi günlerde kullan.
hayırlı olsun diyen tüm arkadaşlara teşekürler şimdi hedefim speedmaster ax tele 4.30 ama onun içinde uzun zaman biriktrmem gerek adam bir makina gösterdi SHIMANO AERO TECHNIUM 10000 XSB 7S-ARB+1 BB hem surf hemde jig. tek kelime ile mukemmel ve bi okadarda tuzlu hayalimde bu ikisi var tkrr hrkse cok teşekrler
aynen oyle abi vrmış.spot balık gvnlir dedi. adamn kllnmdğı olta kalmamış bulamzsn dedi ama yinede gitmişken almadan donemezdim