Arkadaşlar sonunda ALBASTAR 1942 İSTANBUL KAMIŞ 420CM kamışımı aldım ögrenci maşşıyla biriktirdigim parayla hemen kendime surf kamış aldım boğazda sahte yem ile avcılık yapmak için aldım ve bide makine lazım arkadaşlar boğazda kullanıcagım bir makine önerirmisiniz çok pahalı olmasın kamışı zar zor biriktirdigim parayla aldım
Hayırlı olsun Alper, güzel bir kamış aldın, seni üzmez, boğazda da rahatça avlanırsın, aklın kalmaz.. güzel bir surf makine ile uzak atışlarda da çok iyi sonuç alırsın.. Makine işi biraz daha detaylı, birçok öneri gelebilir.. boxter çok çok ucuz bir makinedir (bende var), 65'liği ağırdır ama sağlamdır.. eğer 100 TL gibi bir tutarı gözden çıkarabiliyorsan Okuma Avenger güzel makine, yıllarca kullanırsın..
kamis guzel makine icin de acele etme biriktir parani sukadar param var de ona gore en makulu hangisiyse onu oneririz.
OKUMA AVENGERE baktım surf makinesi durmuyor derin ve küçük misinayı rahat boşaltabilirmi bide dedigim çok küçük ama çekeri çok iyi diyorlar acaba okuma avenger magzada ne kadar sitede fiyatlar pahalı oluyor oda 70 80 liramıdır ?
Nasip olursa bende avenger almayı düşünüyorum av65 55 birde a ve b leri var hangileri daha avantajlı ne farkediyor bunlar arasında ?
bu sorun olmaz.. bak ben de mitchell avocet bigsurf 7000 kullanıyorum, iki ayrı makarası var, biri sığ surf makara, diğeri derin makara.. ikisini de denedim şimdi derin olan makarasını kullanıyorum, nedense atışta daha rahat ettim o makarayla.. makaraya yeterince misina sararsan atışta misina salmada sorun çıkmaz, 65 kafa bir makineden söz ediyoruz sonuçta.. avenger iyidir makine olarak, boğazda çok kullanıcısı var.. onu da alacaksan Cengizden al, git makineyi yakından gör, dokun, hisset, bir de sıkı pazarlık yapıyorsan tamamdır
ucuz bişey de alabilirsin ama bi defa al iyisini al.. senin için daha kolay olacaksa taksitle alma imkanın da var..
ABİ OKUMA AVANGERE ALICAM FAKAT BOĞAZDA AKINTIYA o küçücük makineylemi çekcem ama çekeri iyi diyorlar uzaga atabilecekmi o makina abi sen onayı verirsen kamışı aldıgım gibi bunuda alıcam yoksa başka tavsiyen varmı
küçücük derken?? avenger'in kaçlığına baktın sen 65'liğinden bahsediyordum ben, gayet büyük makinedir.. ayrıca acele etme, başka tavsiler de gelecektir http://www.avmarketi.com/asp/product/5067/OKUMA-AVENGER-AV-65b-MAKINE
daha uygun fiyatlı bişey düşünüyorsan bu makineyi de boğazda epey kullandım.. 65'liğin drag gücüne dikkat.. Resim seni yanıltmasın, resimdeki 30'luk.. http://www.avmarketi.com/asp/product/11708/Okuma-Compressa-CP65-makine