Sonunda At Çek İle Levrek :D

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Hırçın Karadeniz tarafından paylaşıldı.

1. Hırçın Karadeniz

Hırçın Karadeniz GÖKMEN

Favori Kamış:
    Okuma VSystem 2.40
    Favori Makine:
    Shimano Stradic CI4 4000f
    Herkeze selamlar :) uzun bir süredir hatta bir yıldır at çek deniyordum ve en sonunda şans banada güldü..

Geçen Cuma günü iş yerinden izin aldım aklımda balığa gitmek vardı av partnerim Yalçın'da bana eşlik edecekti fakat yoğun iş temposundan dolayı gelemedi tek başıma gitmek zorunda kalsamda içimde bu sefer değişik bir umut vardı hatta yanıma fotograf makinesi almayı bile düşündüm.. iş yerinden çıkar çıkmaz koşarf adımlarla balıkçıya uğradım yeni bir sahte daha aldım.. her yeni sahte ayrı bir umuttur hala tutamayan arkadaşlar bunu çok iyi bilir:) neyse sonrasında eve uğradım spin takımı omzuma aldım ve sahil boyu yürüyerek deniz kenarından avlak bakmaya karar verdim nereye atsam nereye atsam derken 2007 yılında 2.5 kg lık yemli dipli takımla levrek yakaladığım bir yer vardı ama dozerle oradan kum felan almışlardı şevkimde ister istemez kaçmıştı ama olsun gel Gökmen burada dene şansını.. takımı hazır eder etmez sabırsızlıkla ilk atışımı yaptım gayet dikkatliyim deniz dalgalı hava çiseli...levreğin olmaması durumu aklımın ucundan bile geçmiyor.. 2. atışımda arkadaşlar oltanın ucunda saramayacağım kadar bir ağırlık inanılmaz konsantireyim makara sarmıyor nerdeyse ne oldu diyorum bu ne? dalgada var anlayamıyorum.. derken kıyıya az kala baktımki bir kum çuvalıııııbanghead delirdim hırsımdan ölüyorum bütün moralim sıfır ya rapalamın iğneside bükülmüş hemen çıkarttım.. 5 dakika oturdum denize doğru baktım dedim ben bu işi bilmiyorum aklımda herşeyi artık bir kenara bırakıp malzemeleride satıp balık aşkımı sona erdirmek geçiyordu o arada madem öle bir kaç kez daha deniyeyim dedim 20 atıştan fazla oldu artık nasıl atıp çektiğimi algılayamayacak kadar yoruldum denizdeki rüzgarda çarptı beni.. birden bir hızlı bir yavaş çek diyen forumdaki Sefa arkadaşımın sözleri geldi aklıma öyle denedimm ve bu sefer gene bir ağırlaşma oldu ama bu seferki ağırlık sabit değildiii bir tarafa doğru sürüklüyordu oltayı ben heyecandan kitlendim ne olur poşet olmasın diyorum 5 metre kadar çektim bir baktım suyun üstüne çıktı kuyruk salladı :eek: önde rapala, arkada levrek kaçırmamalıyım Allahım yardım et bu ilk levreğim deyip dua okumaya başladım kalama felan aklıma gelmiyor direk sarıyorum kıyıya kadar sürükledim ama ben kayalıkların üst kısmındayım altı deniz yukarı kaldırırken ağzı koparsa, çırpınır kaçarsa diye panik yapıyorum.. gedal da yok suyada giremem birden kaldırdım kenara aldımm gözlerim doldu inanın sevinçtenn işte o ilkkkkkk sevincimden kareler....:D:D:D

2. Bahadır Sarıca

Bahadır Sarıca Bahadır Sarıca

En İyi Avı:
    Levrek, bir sonraki
    Tebrikler:)
    Hayırlısı mı olsun, geçmiş mi olsun diyeyim bilemedim ;)
    Ama hayırlısı olsun daha hoş :D
    Hoşgeldiniz.

3. halilred

halilred halil

Favori Kamış:
    okuma safina-x 2.70cm 10-36 gr.
    Favori Makine:
    ryobi kobe 3500
    En İyi Avı:
    1.430 kg levrek
    tebrik ederim zevkli bir av olmuş peşeyı yakalamanıza sevindim! virüs artıık girdi vicuda çıkmaz sen bu abdestle daha çok namaz kılarsın ama unutma! ;) bu arada ekipmanlardan biraz bahseder misin?

4. okanerdal33

okanerdal33 oKan

Favori Kamış:
    Daiwa Crossfire 2.70m 30-60 gr
    En İyi Avı:
    Levrek 2.5 Kg.
    Merhaba Ordudan levrek raporu görmek güzel her tatilde oraya kaçamak yaparım levrek için atçek yapmak aklıma gelmedi değil ama hep malzemesiz gittiğimden hiç deniyemedim balık gerçekten çok yakışıklı avlarınız daim olur İnşallah bu arada şubat için bana bir tane ayırın Ordu gibi güzel bir memlekette balık avlamak hep hayalimdir :rolleyes: hepinize iyi akşamlar şubatta geleceğim İnşallah... limanın orda atçek yapmayı deniyeceğim İnşallah karşılaşırsak beraber avlanırız..reeling

5. lepricon

lepricon lepricon

Favori Kamış:
    kendi kamışım
    Favori Makine:
    kendi makinam
    En İyi Avı:
    Deniz Turnası 60 cm
    tebrıklerr yakısıklı pasa :D devamını dılerım

6. darthvader61

darthvader61 Mehmet

Favori Kamış:
    Shimano Technium DF 270 MH // Shimano ForceMaster 240M 10-30
    Favori Makine:
    Shimano Biomaster 4000 FB // Shimano Rarenium 3000 SFA
    Tebrikler Gökmen. İnşallah daha irileri bulur sahteni :D

Bahadır abi haklı. Bir taraftan iyi bir taraftan kötü :DDD

7. Hırçın Karadeniz

Hırçın Karadeniz GÖKMEN

Favori Kamış:
    Okuma VSystem 2.40
    Favori Makine:
    Hepinize çok teşekkür ederim daha büyükleri sizin oltanıza takılsın
    Halil bey ekipmanlar; Asso ultra 0.24 misina, silstar ima komomo imitasyonu maket balık, okuma vsystem 2.40 kamış 10-40 gram atarlı ve shimano stradic ci 4000f makina

8. Hırçın Karadeniz

Hırçın Karadeniz GÖKMEN

Favori Kamış:
    Okuma VSystem 2.40
    Favori Makine:
    Teşekkür ediyorum Mehmet :)

Hastalık meselesine gelince bir yıldır gidiyordum tutamadığım halde, bundan sonra çok daha farklı olur sanırım ama şeytanın bacağını kırdık

9. mertsaklayıcı

mertsaklayıcı mert

bravo tebrikler, darısı başıma

10. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    Az daha ağzı yırtılıyormuş levronun. Tebrikler darısı başımıza. Yaşasın At-çek

11. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    Tebrikler Gökmen daha irileri rast gelir işallah.

12. the_heroman

the_heroman hakan

En İyi Avı:
    6 kilo sazan
    TEBRİK EDERİM KARDEŞİM. ANLATIMINDA ÇOK HOŞUMA GİTTİ...

13. sefatoyer

sefatoyer Sefa

En İyi Avı:
    Levrek 3.400,Kofana 42 cm.,Sazan 7.300,Kaba Lüferler,Palamutlar..
    abim çok sevindim,daim olsun:)
    Ama bir yandanda üzülmüyo değilim,artık gözün başka birşey görmeyecek..:)

14. anathema

anathema ersen

Favori Kamış:
    Shimano Catana BX 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 30 S
    En İyi Avı:
    LeVreK
    Gökmen kardeşim, tebrik ederim... Valla raporunu şimdi görüyorum. Benim raporuma yazdığın cevaba karşılık trofe av dileklerinde bulunmuştum. Denk gelmiş valla. Çok sevindim. Avların daim olsun...

15. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Gökmen naptın yaaaa :) Tutmuşsun ilk levreğini de yalnız o levrek değil ispendek :)

Şaka şaka porsiyonluk levrek işte, 30 cm'den fazladır muhtemelen. :)

Çok sevindem tutmana, şimdi benimde skor yapmam lazım.

Üzerimdeki baskıyı anlatamam, sanki milli takım oyuncusuyum da ölüm kalım maçına çıkacam. 3 haftadır ava çıkamadım. 09 Aralıkta Bergama'ya gidip gece avlağa gideceğim. Sabaha kadar aaaaat çeeeekkkkk. Olmadı 11 aralık sabah suyuna gidecem. Hırs motivasyon on numara.

İnşaallah dönmeyiz tırıs tırıs.... :)

Avlarının devamını dilerim. Çok güzel anlatmış ve raporlamışsın. TEBRİKLER....

16. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Gökmen kardeşim, uzun zamandır levrek diye yana yakıla yazıyordun, konular açıp sorular soruyordun, büyük çoğunluğunu takip etmiş biri olarak sonunda bu balığı aldığına inan kendim tutmamdan çok daha fazla sevindim. :)

Son zamanlarda da artık ümidi kesmek üzereydin, hele şimdi raporu okuyunca gördüm ki neredeyse o levreği almadan hemen önce tamamen tüketmişsin umutları. Bu balığı yakalamakda senin için daha iyi bir zaman olamazdı heralde. :) Ama işte gördün ki azmin elinden hiçbirşey kurtulamıyor. Sonuna kadar hakettin sen bu güzelliği :thumb: şimdi keyfini çıkar. :) Arayı da soğutma. ;)

17. yavsan

yavsan soner

Favori Kamış:
    remixon
    Favori Makine:
    remixon
    En İyi Avı:
    levrek 4 kg
    Balık avında en önemli şeyin sabır olduğunu bir kez daha görmüş oluyoruz senin bu son maceranda. Bende bitmek tükenmez sandığım bu boşa at çeklerin ardından geçen bir levrek aldım. Oysa ki levrek yakalayacağıma dair hiç umudum yoktu. Her şeyini tastamam ettikten ve uygun koşulları oluşturduktan sonra geriye sadece sabır kalıyor. Allah herkese sabır versin...

18. HakanDurgut

HakanDurgut Hakan

Favori Kamış:
    SavageGear Bushwhacker XLNT 240cm 10-40gr
    Favori Makine:
    SHIMANO Stradic CI4 3000F
    En İyi Avı:
    88cm 4kg Yayın (spin takım ile)
    Tebrikler.. şeytanın bacağını kırmışsınız :D gerisi gelir artık inşallah..

19. anathema

anathema ersen

Favori Kamış:
    Shimano Catana BX 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 30 S
    En İyi Avı:
    LeVreK

Evet Volkan, bir tek sen kaldın.:D Bu arada haber geldi Bergamada levrekler plaja vuruyormuş :D :D :D

20. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    levrek sezonun hayırlı olsun:) gözün aydın diyeyim bari:D
    rasgele