eveeet sevgili abiler sevgili kardeşler öncelikle kendimizi tanıtalım biz hakan ve aydın kankalarız bulunduğumuz yer çanakkale merkez..işimiz asansörcülük ve diğer zamanlar da da tabikiii balıkçılık.daha düne kadar tabiikide avlarımız oldu ama bukadar zevk vermemişti çünkü tutulan balıklar izmarit,kocagöz,karagöz ve çipura gibi avlarımızdı amatör balıkçıyız tabikiide daha yeni yeni ısınıyoruz hemen hemen hergün bu sitede abilerimiz kardeşlerimizin tuttuğu balıklara bakıp ve en derinden bi ahhhh çekerek ve hayal kurarak ve acaba bizde böyle balık tutabilecekmiyiz diyerek ve tabiki sizlerin verdiği taktikleri öğütleri dikkate alarak takip ediyoruz..gelelim dün geceye..çanakkalede hava rüzgarlı ve deniz dalgalıydı ve biz o gecenin sabahı hava raporuna göre hareket ettik ve balığa gitmeye karar verdik,gittiğimiz yerin denizi kumluk ve gayet avlanmaya çok müsaitti deniz tamda istediğimiz gibi çalkantılı ve rüzgarlı avımızın türü levrek..yemli değil sahteyle at çek yaparak yakalayacaktık ve akşam 22.00'da sahilde olduk başladık atmaya kıyı bir anda derinleştiği için bulunduğumuz yerde ve levrek için bu güzel havada yok ben atamıyorum hava rüzgarlı hadi gidelim üşüdüm gibi cümleleri kafamızdan sildik bu gecede balık tutamazsak biz bu işi bırakalım dedik balıkçılığın sabır işi olduğunu biliyorduk ama nereye kadar onuda öğreniyoruz yavaş yavaş..sahtelerimizi ilk attığımızda 2mizede atladı ama alamadık biz o gecenin güzel geçeceğini anlamıştık ve işte o anda devreye sabır girdisahil uzun,çay ağzı geniş,sahili baştan sona kadar taramaya karar verdik ve at çek yaparak devam ettik..daha ilk atışımızda 2mizede atlayıp avın kurtulmasından sonra saat 22.00dan 00.30'a kadar tık yoktu.biz tamda o saat çayın ağzına gelmiştik tekrardan ve orada at çek' devam ettik sabit kaldık.aydınla aramızda biraz mesafe vardı ve aydına baktığımda geri geri gittiğini farkettim ve yakaladığını anladım sahtemi çekip yanına gittiğimde levrek artık bizimdi çok heycanlanmıştık ilk defa levrek tuttuk çünkü daha önce de levrek için avlanmaya gitmiştik ama hepsinde sonuç yoktu..levreği çantaya attıktan sonra yarım saat yine bi durgunluk yaşandı ama işte saat 01.00'dan sonra gerçekten de çok güzel anılarımız oldu aydın 2.'yi arkasından ben 1. levreklerimizi almıştık balıkları çantaya attık ben sahtemi değiştirmek için denize arkamı dönüp ışık yaktım sahteyi değiştiremeden aydın 3'ü tutmuş hadi hakan hadi diyordu ben o gece birazda şanslı olduğumuzu düşünüyorum herlhalde sürüye denk geldik 1 saatte 7 tane levrek bunların 3tanesi ispendek sanırsam ama havanın durumu gerçektende çok müsaitti sanki bize fısıldıyordu tutacaksınız diye..ilk defa bukadar güzel bir avcılık yaşadık inş. bundan sonrada böyle güzel avlarımız olur gece saat 2'ye kadar durduk ama baktık sahtelerle birlikte yosun pislik gelmeye başladı ve dedik ki kısmetimiz bukadarmış arkadaş allah bereket versin deyip evimizin yolunu tuttuk.bizde bu siteye ne zaman fotoğraf koyacağız diye diye bir birimize söylenir dururduk kısmet bu güneymiş.herkeze rast gelsin diyerekten sözümüzü bitiriyoruz sizlerle anımızı paylaştığımız için pek mutlu olduk helesi oldu dedikneyse sabır diyoruz ve devam diyoruz maalum balık gerçektende artık eskisi gibi yok ama olsada olmasa da insana huzur veriyor gerçektende aranızda olmaktan mutluyuz herkeze rast gele
Aydin show yapmis yahu tebrik ederim sabrin sonu selamet demis atadedelerimiz. Dostlugunuz ve bereketiniz daim olsun.
Arkadaşlar hoşgeldiniz, mesajınızı okuyamadım ama eminim güzel şeyler yazmışsınızdır. Okuyamama sebebime gelince paragraflara ayırmadan yazılmış uzun bir yazı birçok kişi gibi benimde gözlerimi hemen yoruyor ve malesef okuyamıyorum. Bundan sonraki mesajlarınızda buna dikkat etmenizi tavsiye ederim.
ikinizide tebrik ediyorum.nekadar zevkli bir av olduğu bizede o anı yaşattığınız yazınızdan belli.hangi sahteleri kullandığınızı merak ettim?inşallah devamı gelir