tüm dostlarıma merhaba, uzun zamandır bu siteyi takip edip, balığa malesef çıkamayıp, sizlerin güzel raporları ile idare eden biri olarak bu bayramda yakaladığım fırsatı kaçırmadım sonunda. bayramın 3.günü sabah yemlerimizi alıp doğru çeşmeye vardık. hazırlıklar derken çıktık dalyan'dan yola. istikamet eşşek adası yolda sırtı çekelim dedik ama tık yoktu, olsun varsın... uzun zamandan beri ilk sırtımız, zevki bir başka elbette. sonra vardık meramıza, namı değer mercan boğazı. nedenini akşam üstü anladık şükürler olsun. aklımda Orhan Küçükbiçmen abinin mercanları ve sinaritleri var, yahu tutarmıyız, hata ile iğnemize takılırmı diyoruz ama devamlı karagözler atlıyor. uzun zamandır balık tutamayınca bana minik karagözler balina gibi geliyor. ne zevk ama... eller yemli, telefon çalıyor, açamıyoruz. neyse bir ara bir resim çekelim bari de paylaşırız dedik, resimdeki minik karagöz elbette diğer 8-9 karagöz gibi üzmeden, acıtmadan denize iade edildi. günün sonunda 2 adet fangri, 7-8 iri karagöz, bir tane kopez aldık. ben mercan dedim ama fangri dediler...neyse. kamış 2 metre DAM idi, tahminen 20 yıllık, bir japon dostumuzdan hediye babama makine ise spro, 3 iğneli dip oltası vardı, bildiğiniz 2-3 tl ye satılan basit bir takım ama tek takım ile tüm günü geçirdik valla... hepinize bol balıklı, sağlıklı, mutlu günler dilerim
tebrikler abi balıklar renk renk maşallah tekne ninde maşallahı var yani nice bereketli avlara imza atmanız dileği ile rasgele
teşekkür ederim, tekne fena sorma, aklımı alıyor, benim değil elbette, bildiğin gibi alırken tekneyi 1 seviniyormuşun, satarken 1000
Tebrikler, keyifli bir av olmuş.Bir de şu 3-4 kg'lik camgözün hikayesi ve varsa resimlerini görmek isteriz