Selamlar değerli arkadaşlar, Kendimi tanıtmadan önce şunu belirtmeliyim ki, yaklaşık iki yıldır devamlı bu siteye günaşırı gözatmaktayım.Gerek yapılan avlar gerekse paylaşılan güzel doğa fotoğrafları beni günün stresinden bir anlığına da olsa uzaklaştırıyor.En sonunda kendime neden ben de üye olmuyorum sorusunu sormanın vaktinin geldiği düşüncesi ile bir hışımla telefona sarıldım ve işte aranızdayım. İsmim Cüneyt 35 yaşındayım evli ve 3 yaşında balık tutmayı çok seven ancak yakalanan balığın çırpınışından korkup geri bırakalım diyen bir kız çocuğu babasıyım.Bilkent Üviversitesi mezunuyum ve özel sektörde kendi işimle meşgul olmaktayım, yarışmacı arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim... Kısaca kendimi tanıttım şimdi gelelim hobimize; onlarca ilgi alanımdan en ağır basanlarından biri balık yakalamak, veya yakalamaya çalışmak.Kıyıdan avlarım da oldu bu güne kadar ancak zamanla üşengeç bir adam olduğumu anlayıp sırtı balıkçılığına mecburi bir U dönüşü yaparak şimdilik sadece sırtı ile turna vb. dişli balık türleri ile ilgilenmekteyim. En iyi avım falan yok herkesin tuttuğu balıkların akrabalarını denk gelirse kıtkaya takmaktayım ancak en iyi av anılarım yakalanan balıklardan misliyle fazla.. Çok da fazla sözü uzatmadan işte artık aranızdayım umarım sizlerin tecrübelerinden faydalanabilir ve aynı ölçüde nacizane fikirlerimi sizlerle paylaşabilirim.Paylaşmak güzeldir sözünün bir içecek firmasının sloganı olmasından çok daha fazla önem taşıdığı düşüncesi ile hepinizi selamlar, rastgele temennisi ile aranıza balıklama dalarım