sonunda çamlıdereyide kuruttunuz

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında fikoert tarafından paylaşıldı.

1. fikoert

fikoert fikri

ankaranın en güze avlaklarından olan çamlıderede bitmiş arkadaşlar hayırlı olsun sayısız kere gittiğim sayısını bilmediğim kadar zevkli av geçirdiğim çamlıdere barajınıda resmen kurutmuşlar bohçacıların gözü aydın olsun gerçek balıkçılarında başı sağ olsun sadece çay balığı tutmak isteyenler gidebilir aslında yazılacak çok şey var ama ağızım doluyo burada terbiyem el vermediği için söyleyemiyorum emininım ankaradan gelip bu kötülüğü yapanlarda vardır ama adapazarlı arkadaşlar artık kasaplığı başka yerlerde yapın

2. sazancıı

sazancıı gökhan batu

Favori Kamış:
    Daiwa mini spin 180
    Favori Makine:
    Shimano catana 2500 FB (Fener Bahçe:)))
    En İyi Avı:
    55 CM. TURNA, 52 CM. SUDAK, 6,5 KG. AYNALI,5 KG YAYIN
    bu sorun ankaradaki tüm avlaklarda var galiba ?
    biz ankarada nerede nasıl balık tutacağız bilmiyorum.

3. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Yuh orayıdamı buldu bunlar

4. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    Maalesef bir çok yerde durum aynı.
    Hepimiz şikayet ediyor, sızlanıyoruz ama ne jandarmadan nede başka bir yerden kıpırdama olmuyor.
    Aslen bir Sakarya'lı olarak Çamlıdere'yi Ankara'da yaşadığım halde burada duymadığım kadar bu sene ki tatilimde memleketimde ki balık sohbetlerinde duydum.
    Gerçektende söylediğiniz gibi, maalesef benimde bazı akrabalarım dahil 5'er 6'şar kişilik gruplar halinde barajı hiç boş bırakmadan nöbetleşe ve o kadar yol katedip avlanıyorlar.
    Anlattıklarına göre belirli bölgelerde bir grup gelmeden diğerleri dönüşe geçmiyorlar, bölge kaptırmıyorlarmış.
    Duyduğumda inanamıştım ama sizin yazdığınızdan anlaşılıyor ki maalesef gerçek...
    Bu zamana kadar hiç gitmediğim bir yer Çamlıdere. Bunu Adapazarı'nda söylediğimde çok garipsemişlerdi, sana çok yakın nasıl gitmezsin diye.
    Baraj Ankara'da ama İzmit'lilerde dahil, sanki kendi ilçelerindeymiş gibi sürekli oradalar...