1 Aydır köprüde avlanmamam yenı kerterizler keşfetme azmiyle once kumkapı sonra yenıkapı sonra zeytınburnu derken bugun floryaya gittim. Sessiz sakin bir kayalık buldum oltamı suya attım termostan çayımı koydum. hop iskorpit hop bidaha tam gına gelmişti iskorpitten,aha yıne geldi derken o asılmayı hissedince iskorpit olmadığını anladım heyecanla çektim ve bu yavru geldi.Bitane oldu şimdilik ama ben bu işi çözücem kafama koydum. (THANKS) Stoperli takımı telefonda 10 dakika tarif eden Yavuz(atomkarınca) arkadaşımıza teşekkür ediyorum.
tebrikler, yem olarak ne kullandınız bu arada geçen senelerde baya eşkina avlamışlığım var bir gün bir eşkina organizasyonu yapabiliriz
Emin Tebrik ederim kardeşim. Ellerine sağlık. Bu soğuk havalarda iyi iş çıkarmışsın. Darısı bizlerin başına inşallah..
tebrik ederim, bu işide başarıyla süredeceksin başarılar dielrim. afiyet olsun, dün galata köprüsünde istavrit çaparisiyle 20cm lik bir eşkina yakaladılar.
Emin kardeşim vaLLahi bravo bak fena gaz verdin şimdi Eşkina mudavimLerini cok güzeL bir Eşkina haydi gözün aydın.. Ayrıca rica ederim teLefonda anLatım zordur.. heLeki onu anLamak daha zor ama sen MassaLLah kavramıs ve çözmüşsün oLayı daha güzeL avLar diLerim.. birgun kaçarız artık canLı tekeyLe
Saol Orhan abi. senın turnalara baktım face ten çok guzeller Florya yeşilkoy senın meralarmış az balık almamışın oralardan aldım haberlerini
Teşekkür ederim. Bılıyosun yenıyım bu av yontemınde senden öğrencegım daha çok şey var aslına bakarsan telefonda anlamadım fazla. her me kadar guzel anlatsanda ama stoperı takımı mısıneyı şamandırayı elime alınca teker teker anlattıkların aklıma gelmeye başladı.ve bi baktım becermişim Kaçarız tabi bana ınanılmaz gaz geldi.aklıma ınanılmaz meralar gelıyor hepsınde denemezsem kudururum
ah bide o tekenin canlısı olsa tekeyi nereden tedarik ettiniz acaba, bu soğukta pek yakalanmaz diye biliyorum