Öncelikle herkese merhaba, Uzun zamandır ilk raporumu acabilmek için bekliyordum sonunda oldu Cuma gecesi iki arkadaş malzemelerimizi aldığımız gibi kararlaştırdığımız sahilde kampımızı kurduk, gece boyunca sadece 20 cm civarlarında iki karakulak geldi. Onlarda büyümeleri temennileri ile geri suya iade edildi. Ümidimizi kesip 04:30 civarlarında mangalımızı yakıp bişeyler yemeye karar verince düşman istirahatte saldırırmış misali balığımız da kendini bize gösterdi, mangalla uğraştıgım için balığın oltaya ilk gelme anını göremedim, oltanın küçük hareketlerinden dolayı kontrol etmek amaçlı sarmaya başladım, Balığın ölü gibi gelmesinden karakulak olduğunu anladım ve son gücünü kıyıda yapacağı hamleye saklayacağını çok iyi bildiğimden,yanımızda kepçe olmamasından dolayı da av arkadaşım elinde ışıkla kıyıda beklemeye başladı, balık tam tahmin ettiğim gibi kendini kıyıda oltadan kurtardı ama arkadaşımın nazik bir ayak hareketi ile balığımızı kıyı aldık Balık 1 kilo 100 gram geldi. Yer: Adana Yumurtalık Yem: Boru kurdu Misina: kendo 8örgü ip 0.20 Beden ve köstekler: nippon ghost 0.40 İğneler: owner 50173 (inan abinin tavsiyesi olan iğnelerdi ve gerçekten hakkını verdi, inan01'e çok teşekkür ederim) Deniz bize ne kadar cömert olduğunu bir kere daha gösterdi iade edilen yavru karakulaklar karşılığında tutmayı hayal ettiğimiz karakulağı verdi. limit altı geri salınan balıklar karşılığında deniz her zaman bize karşılığını verecektir, Herkese iyi avlar.
Rapor gelmeden haberi geldi Erman Avlakta Kemal ile tanışmışsınız. Bir ara yapalım bir organizasyon Çok daha güzel avların olsun inşallah, tebrikler. İğneleri beğenmene sevindim.
tebrik ederim arkadaşım..bu arada kayınvali de tarafından hemşeri sayılırız yumurtalık narlıören köyünden bu yaz bende oradaydım ama kayda değer bir av yapamadım kısmetse seneye.
Tebrikler, güzel bir balıkla ilk raporunu yazmışsın. Gayette güzel yazmışsın, ilki buysa, devamı daha da güzel olacaktır. Yeni raporlarında, daha da güzel avların olsun.
Hemserim eline saglik masallah guzel bir karakulak inani igne tavsiyesinden yakalamisin aman birakim deme :d
Nazik cevap ve tebriklerinizden dolayı çok çok teşekkürl ederim. Avlak gece baya soğuktu ve av arkadaşımın giderken bir çuval odun almayı düşünmesi bizi oldukça rahat ettirdi. Önceki haftalarda da bir çok limit üstü avım oldu ancak ilk raporu açmak için kayda değer bir av bekledim, beklediğimde oldu. İnan abi,bu güzel karakulaktan daha çok avın en güzel tarafı Kemal abilerle tanışmaktı, Kemal abi kullandığım iğneleri görüp modelini söyleyince, bende tavsiye üzerine iğneleri denediğimi ve senden bahsedince, aslında sizlerin arkadaş olduğunu öğrendim. İyi yönde kulaklarını çınlattık biraz En kısa sürede sizlerle avlanmayı sabırsızlıkla bekliyorum, öğrenilecek çok şey var sizden..
İlk rapor sonraki nice güzelliklerin başlangıcı da olur inşallah. Tebrik ederim Erman, gönlünce rastgelsin.
Güzel bir av gecesinin ardından,güzel bir balıkla ilk raporunu açmışsın,tebrik ederim Erman, bol balıklı raporlarının devam etmesi dileğiyle..
tebrikler.bizde cumartesi sabahı saat gece 1 den 08:30 a kadar yumurtalık sahilinde avlandık. ilk avımızdı.5 arkadaş olmamıza rağmen elimiz boş döndük ancak epey eğlendikşu anda balık tutulacak mekan,hedef balık ve onlara uygun yem araştırıyoruz.tavsiyelerinizi bekleri