Merhaba arkadaşlar uzun zaman önce neredeyse iki yılı bulacak karar verip araştırdığım bir yandan da bunları bana yurt dışından bir şekilde ulaştıracak bir firma,arkadaş vb. ararken en sonunda emelime ulaştım sırf bu takımlara ha bugün ha yarın kavuşacağım diye eldeki emektar makine ve kamış ile balığa gitmek az zevk verir olmuştu. Siparişleri bir İtalya'da bulunan bir mağazanın sitesinde on-line olarak verdim adrese gelince, Fransa'da ikamet eden bir arkadaşımın evini gösterdim ve kendisi Türkiye'ye gelirken getirdi sağolsun. Özelliklerini paylaşmak isterim malzemelerimin: Kamışların ikisi de Milo marka: birincisi özellikle İstanbul Boğaz'ında kullanmayı düşünüyorum: Explanada Surf 420cm atarı 100-200 gr, ağırlık 555 gr. reinforced high modulus carbon. Diğeri Fulk 11 Surf 400 cm,120 grama kadar atarı var ağırlığı 269 gram hafif ve ince bir kamış yüksüklerin içi paslanmaz SIC. Makinelere gelince İlkini bir arkadaşım Tayland'dan getirdi hediye olarak Shimano Big Baitrunner Long Cast diğeri de Yine İtalya'dan geldi kamışlar gibi, Daiwa Spitfire 4000 Sp-i . Ha unutmadan Ek olarak bir de burada Balıkçılık malzemeleri satan malzemecimin eline geçmiş olan eski bir makineyi de satın aldım antika niyetine İnternette araştırdım Daiwa olduğunu buldum 1966-68 yıllarında üretilmiş olduğu kuvvetle muhtemel küçük bir makine hem de çalışır durumda. Birkaç gün içinde yeni ekipmanı denemek için bir fırsat yaratmaya çalışacağım artık evde bana hadi kalk balığa gidelim diyorlar sanki .Şansım yaver giderse raporları da eklerim artık hayırlısıyla. Çok sevindim bu yüzden paylaşmak istedim, eminim anlıyordur buradaki herkes benim hislerimi.
anlamazmıyım hislerini italyadan değilde istanbuldan iki takım getirttim bu hafta. bugünde misinelerim geldi 9 bobin. gündüz misinelerle takımları buluşturdum. bu gecede uyku tutmuyor yarın gündüz yem çıkartıp akşamda siftahlarını yapıcam kısmetse. yeni takımlarınla güzel günler geçirmen dileğiyle.
Balıklar kadar çok seviyoruz biz malzemelerimizi, onlar bizim oyuncaklarımız ve hayallerimizi gerçeğe çevirenler.. Güle güle kullanın..
Hayırlı olsun yeni takımlarınız, insan keyif alarak avladığı takım çok önemli avlanması bir başka oluyor.ALLAH takımıza zeval vermesin ,avınızada bereketler versin. Güle güle kullanın rastgele...
Ümit bey hayırlı olsun iyi günlerde kullanın, kamışların fincanları bi yakından görseydik iyi olurdu aslınd ama bunu bile aktarmışsınız yeter de artar bile, ben yakın inceleme manasında sormuştum. Nice trofe avlara diyelim.
Mütişmiş kırmızı kamış tam bir surf için makine ne kadar uzak yerde takılıyor birde fiyatlarını söyleseydiniz.
güzel avlarda kullan. Gerçekten bu malzemeler bizlerin oyuncakları gibi diyecem tam olmayacak, çünki gerçektende oyuncaklarımız.Balığa gidemediğim zamanlarda örneğim bu günlerde tüm malzemeleri evin bir odasına yayıp, sabah işe gidip akşam eve geldiğimde sanki ikinci bir işmiş gibi davranıyorum.Her zaman söylerim her kişinin mutlaka asıl işinin dışında bir kaç işle daha meşguliyeti olmalı diye.Birinci sırada balık ikinci sırada bahçe ve çiçekler geliyor. Ha birde evde çam ağacı yetiştiriyorum balkonda.Herkesede tavsiye ederim.Tohumundan ağaç yetiştirmeyi ve boş bulduğunuz her yerede dikmeyi.Hobisiziz hayat olmaz, olsada yavan olur.
Yeni takımlarınız hayırlı ve uğurlu olsun.Bence iğnelerede önem verin bu takımlarda.Şu balıklarında bir canına okun görelim şöyle.Güle güle kullanın.
hayırlı olsun Ümit hocam bu takımları nasıl merakla beklediğini yakından biliyorum.Umarım en kısa zamanda balık yada balıkları yakalamak da nasip olur.Sevgilerle...
Teşekkür ederim.. İyi dilekleriniz ve ilgilenip cevap yazma zahmetinizden dolayı teşekkür ederim arkadaşlar. Fiyat konusuna gelince, getirtme imkanınız varsa,Türkiye'de satılan muadili olabilecek ürünlere göre daha ucuz gelmişti bana.Sipariş verdiğim ürünlerin linklerini aşağıya ekliyorum arkadaşlar belki işinize yarar ya da fikir verir. Kısa zamanda deniz kıyısında yerimi alacağım emin olabilirsiniz . Rastgelsin... http://www.labaracchina.it/catalog/product_info.php?cPath=5_11_26&products_id=48 http://www.labaracchina.it/catalog/product_info.php?products_id=2051 http://www.labaracchina.it/catalog/product_info.php?products_id=1518
yeni ekipmanlarınızla keyifli , güzel avlar geçirmeniz dileklerimi sunuyorum... DAİWA olduğunu bulduğunuz makinaya bayıldım ben , bazen eski birtakım şeylerin ruhu olduğunu düşünürüm ben , ona göre değerlendirmeler yaparım (eski bir evin , ilk yapılışı ilk yerleşim , içinde yaşanmış tatlı acı günler olaylar vs...) Eski olan makinayı da görünce içimden geçirdim , '' kim bilir ilk kim ne heveslerle aldı ? Yakalayacağı balıkların hayalini nasıl kurdu , (hani sizde yeni ekipmanlarınız için , gideceğiniz avın hayalini nasıl kuruyorsanız öyle) , alındığı dönemde acaba yaşantı nasıldı vs vs vs... Yeni ekipmanlarınızı tekrar güzel günlerde kullanmanız ve bol avlar dileği ile... saygılarımla