Abilerim 19.12.2009 gecesı evden firar eden kayıgım sonunda bulundu Suanda ne kadar mutlu oldugumu tahmın edemezsınız O fırtınayı gordukden sonra tamamen ümidimi kesmistım fakat kayık bır adada kayaların uzerıne yumusak bır oturus yapmıs balıkcılar kayıgı bulup sahıl guvenlıge haber vermıs zaten bız de sahıl guvenlıge haber vermıstık salı aksamı yanı bu aksam kayıgı bulan kısı aradı ve gıttık gorduk sagolsunlar kıyıya baglamıslar. Kayıkta pek bı hasar yok sadece alt ta ılk cıdar kırılmıs 2. cıdarda bı kırık olmadıgından kayık batmamıs kısmet ıste yarın altının tamırı yapıldıkdan sonra 30 gunluk bır pıt stop a alınacak )))) benımde eklıyecegım parcalardan sonra LEVREK I denızlere gerı donucek kayıgı suan baglıyacagım yerı gorsenız bır daha kacar dıye ne kadar endıselendıgımı anlarsınız 1 tane beton blok 1 tane normal capa 1 tane de kum capasına baglıyıcam Bundan sonra tayfun cıksa en fazla 2 metre oynar halatı da suyun yukselmesı ne pay bırakarak bıraz uzun tutucam bu da benım ıcın bır tecrube LEVREK I ıcın de 3 gunluk bır macera oldu umarım bir daha ayrılmam Yazın Ayvalıga ugrayan abılerım bana forumdan bı msj atmanız yeterlı burada balıkcıların da bılmedıgı mekanlarım var oralara goturucem Saygılarımla..
Ohhh be diyeyim o zaman. Haydi gözün aydın . Ayrıca aşağıdaki Sözünüde kayıt ediyorum, Yazın arayacağım "Yazın Ayvalıga ugrayan abılerım bana forumdan bı msj atmanız yeterlı burada balıkcıların da bılmedıgı mekanlarım var oralara goturucem Saygılarımla.."
Oğulcan gözünaydın, geçmiş olsun. Sana tavsiyem, fırtına ihtimalini gördüğün an tekneyi kıyıya almandır. Tonoz dursa halat durmaz, halat dursa mapa durmaz. Hele Ayvalığın meşhur fırtınasında. Tekrar geçmiş olsun kardeşim.
Oğulcan senin adına çok sevindim , gözün aydın olsun , inşallah darısı motorlarını teknelerini kaybetmiş yada çaldırmış diğer dostlarımızın başına.
tabıkı verdıgım sozun ardındayım 0xxx xxx xx xx yazın arayın cıkalım balıga ayvalıkta herkezı beklerım
Gerçekten hayırlı olsun. Ben bile kaybolduğunu okurken üzülmüştüm . simdi senin kadar olmasada yinede çok sevindim. Bol bol levrek tutma dileklerimle...
helal parayla alinmis olsa gerekyanlis anlamayinda bir laf aklima geldi:Allah fakiri sevindirecegi zaman once essegini kaybettirirmis sonrada buldururmus benimde cocukken bisikletim kaybolmustu,1ay sonra bulmustum..
Oğulcan Kardeşim, Tekneni bulmana çok sevindim ve inşaallah başına bugibi durumlar bir daha gelmez. Bir arkadaşımızında söylediği gibi denize çok güvenme. Tamam sen mümkün olduğu kadar iyi ve kuvvetli bağlıyarak emniyete al. Ama fırtına da imkanın varsa tekneni kıyıya çek. Yıllar önce Marmaraereğlisinde başımdan geçen bir olayı anlatayım: Bir gece lodos fırtınası patladı bütün sandal sahipleri sahilde toplandık ve durumu kontrol ederek bekledik. Fırtına artmadı ve sakinlemeye başladı ve bizde 3 saat kadar bekledik fırtına iyice azaldı: Tekneleri kıyıya çekmedik. Aradan bir saat geçince eskisinden çok daha beter bir fırtına başladı maalesef tekneleri kıyıya çekene kadar 7-8 tekne battı. Deniz bize imkan tanıdı ama biz bu imkanı kullanamadığımız için olan o teknelere oldu. Bu bana iyi bir ders olmuştu. Sana tavsiyem denizle şaka olmaz ve deniz şaka kaldırmaz. Sen sen ol daima önce kendini ve sonra tekneni emniyete al. Ben de gençken nasihattan hiç hoşlanmazdım ama yinede sana nasihat ettim. Kusura bakma ve siz genç kardeşlerimizin müşkül durumda kalmamanız için bu satırları yazdım. Gözlerinden öper bol avlar dilerim. Süheyl Başak
rahat bir nefes almana çok sevindim, çok geçmiş olsun, bu arada mesajın içinde verdiğin telefon numaranı genel güvenlik sebeplerinden dolayı sildim, ilgili nazik teklifine gelecek cevapları pm aracılığı ile kabul etmen daha uygun olur,
Sevgili Kardeşim , gözün aydın. Mal canın yongasıdır. Ben de malın çok sahip çıkanlardanım. İyi ki fazla hasar almadan bulundu. Yalnız, yazın misafirin eksik olmayacak bu gidişle. İnşallah yaza yolumuz düşer o taraflara.
Gözünaydın Oğulcan. Doğrusunu istersen ben o fırtınadan sonra teknenin bulunacağından ümitsizdim ama bulundu. Rasgele