Ne zamandır niyetleniyordum ha bugün ha yarın balığa gideyim diye.Nasip bugün imiş.Sabah 8 de mışıl mışıl uyurken abim birşeymi ne unutmuş apar topar hastaneye gittim emaneti verdik madem kalktık bari gideyim balıga dedim.Benim kuzeni aldım unkapanı köprüsüne dogru bi uzandık 11 de oltaları suya bıraktık ilk atışımda 5 tane gektim ama hepsi denize iadeçünkü kreça bile denmeyecek boydalardı.Sonra aynı şekilde ufak balıklarla oyanlanmaya başladım.Ama 1 saat sonra artık ufak ufak büyükleri almaya başladık.Fakat deniz bir garipti,sürekli ne oldugunu anlayamadıgım bi haraketlilik vardı İşin kokusu 1 2 gibi ortaya çıktı bi abinin çaparisine lüfer takılmıştı en azından 2 takımına birşeyleri takılıp takımı koparması aklımına böyle birşey getirdi.Daha sonradanda hayatımda bir daha şahit olamayacagım birşey oldu unkapanı köprüsüne ilk defa bu kadar yakından bi yunus gelmiştir bence.resmen oltamı attıgım yerin 5 metre ilerisindeydi.Galiba o kovalıyordu balıkları. Herneyse bizde nasibimizi aldık.Fotoraf makinem çantamdaymış ama ben almadıgımı sanıyodumKeşke o yunusun bi resimin çekebilseydim Genede eve gelince aklıma geldi balıkları koyup bir resmini çektim.
Tebrik ederim Serdar kardeşim. Uzun zamandır özlemini çektiğin avını sonunda gerçekleştirmişsin. Daim olur inşallah.
Buğün arnavutköy de deli oldum çaparisini bulamadım 1 saatte zar zor 15 tane balık aldım beşiktaşa gittikfilan 2 kiloya yakın balık aldım
. Tepruk edarum..doğrusu : Tebrik ederim Fotoğraf makinan var ve Marmaradaki Balinanın bir fotoğrafını çekemedin...