evet iki yıldır mırmır yakalamamıştım pek gitmekte nasip olmamıştıya dün ve önceki güne göre bugün balık kesattı nasibimizde bunlar varmış bayram bayram bunada şükür herkesin ge Uploaded with ImageShack.usçmiş bayramını kutlar rastgele diyorum Uploaded with Uploaded with ImageShack.ustp://imageshack.us]ImageShack.us[/URL] Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Tebrikler zait bu iş böyle işte gün günü tutmuyor daha bereketli avlara inş sizin bayramınızda mubarek olsun rastgelsin.
Zait abi nerelerdesin yahu kayboldun bir ara mırmırlarda pek güzellermiş:hungry: afşyet olsun abi:hungry:
ABİ SİMDİ BAYRAM KUTLAMISSSIN,MIRMIR GÜZEL BAYRAMIN MÜBAREK OLSUN AVLARIN DAİM OLSUN RASGELE...reeling
teşekkürler teşekkür ederim recep abi teşekkür edrim kadir kardeş bu arada levreğede denemeler yaptım ama olmadı seni biraz daha takip etmem gerekecek teşekkür edrim aydınım yakında bir kare daha yapalım inşallah
teşekkür ederim abi sizede rastgele teşekkür ederim mehmetim gerçekten uzun zaman oldu bundan sonra sık sık görüşmek üzere inşallah
Bu güzel avını tebrik ederim Zait kardeşim, amatör balıkçılık zaten çok fazla balık yakama değildir işte çok güzel iki balık ellerine sağlık,tutuğun balıklarla bu kıyıdan balık avını ve bu güzellikleri bizlerle de paylaştığın için çok teşekkürler sevgiler hoşçakal.
Zait hemşerim tebrikler, artık öyle eskisi gibi deli balık yok. Gerçi daha erken sularda sıcak. Hele bir sular 10 dereceye insin belki o vakit daha verimli olur.İlk zamanlar kar yağarken alınırdı bu balık. Sana rasgele diyorum. Selamlar.
bundan sonra görüşeceğiz inşaallah abi rastgele abi teşekkür ederim öyle bol balıkla işimde yok 2,3 parça yakalayabilirsek ne ala dediğin gibi daha önceleri soğuktan yemleri takamıyorduk sanada rastgele abi kal sağlıcakla