Sonunda Rapalamı Boyamaya karar verdim.

Konu, 'Malzemeni Kendin Yap (Keşfet & Paylaş)' kısmında diverozcan tarafından paylaşıldı.

1. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    dam quick fienessa S70, Cormoran 360 cm bigfishing teleport, virax 360 kamış sualtı dalış malzemeler
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    Merhaba Arkadaşlar
    Geçen gün yaptığım sahtemi boyama konusunda tereddütlüydüm. Ama sizlerden gelen fikirlerin yardımıyla hem de deneme mahiyetinde boyamaya karar verdim. Sprey boya kullandım. Son kat epoxy ile kapladım. Şimdi bu gazla yenisine başladım. Biter bitmez paylaşacağım sizlerle.

Sağlıcakla kalın.

2. LapinCash

LapinCash

Pek fena olmamış tebrikler Ben rapalayı yapıyorum ağırlığını felanda katıyorumda boyamayı yapamıyorum.Bakın sprey boya şu sokakları boyayan şekiller yapan grafity yapan sprey boyalar değilmi.Birde en sona vernik sürdünüzmü yoksa boya çıkar.

3. kadrikalemci

kadrikalemci Kadri Kalemci

En İyi Avı:
    Kaçırdığım balık
    Özcan gelişmeler harika :)
    tebrik ediyorum. Siparişleri almaya başlarsın yakında :D

4. bigaliozcan

bigaliozcan Özcan

Favori Kamış:
    Alba Spider 2014-330 cm Kamış
    Favori Makine:
    Banax SI800
    En İyi Avı:
    vatoz. En az 6 kg.
    Gerçekten çok güzel olmuş abi. Rapalanı herhalde ağaç bir malzemeden yapmışsındır. Ağacın nasıl boyanacağı konusunda hiçbir fikrim yok ama bizler burada hazır aldığımız rapalaları, boyası döküldüğü zaman bazen boyama yapıyoruz. Bizler,kadınların kullandığı simli ojeler kullanmayı tercih ediyoruz. Rapalanızın, nasıl ve ne şekilde boyanacağı konusunda herhalde baya bir kafa patlatmışsınızdır. Ama bizler genelde gece levrek avcılığında mümkün olduğunca parlak renklerde boyama yapmayı tercih ediyoruz. Bir de size fikir vermesi açısından: Jiletin kağıdı gibi bir şey kullanarak japon ile yapıştırmayı da düşünebilirsiniz. Bir arkadaşım hazır rapalasını bu şekilde değiştirmiş ve oldukça da güzel sonuçlar almıştı. Umarım rapalanızla sonuç alabilirsiniz. İyi avlar dilerim. Saygılar

5. erdinc

erdinc erdinç allı

Favori Makine:
    shakespeare
    Bayağı gerçekçi olmuş boyanınca. devam et yapmaya.

6. a_kadir77

a_kadir77 abdülkadir

Favori Kamış:
    makilalı olta
    En İyi Avı:
    eşkina-1700gr
    gerçekten güzel olmuş, hele alt kısmı gayet iyi. inşallah bu sahte ile güzel balıklar yakalayıp bizlere raporlarsınız. :D :D