Merhaba Arkadaşlar Geçen gün yaptığım sahtemi boyama konusunda tereddütlüydüm. Ama sizlerden gelen fikirlerin yardımıyla hem de deneme mahiyetinde boyamaya karar verdim. Sprey boya kullandım. Son kat epoxy ile kapladım. Şimdi bu gazla yenisine başladım. Biter bitmez paylaşacağım sizlerle. Sağlıcakla kalın.
Pek fena olmamış tebrikler Ben rapalayı yapıyorum ağırlığını felanda katıyorumda boyamayı yapamıyorum.Bakın sprey boya şu sokakları boyayan şekiller yapan grafity yapan sprey boyalar değilmi.Birde en sona vernik sürdünüzmü yoksa boya çıkar.
Gerçekten çok güzel olmuş abi. Rapalanı herhalde ağaç bir malzemeden yapmışsındır. Ağacın nasıl boyanacağı konusunda hiçbir fikrim yok ama bizler burada hazır aldığımız rapalaları, boyası döküldüğü zaman bazen boyama yapıyoruz. Bizler,kadınların kullandığı simli ojeler kullanmayı tercih ediyoruz. Rapalanızın, nasıl ve ne şekilde boyanacağı konusunda herhalde baya bir kafa patlatmışsınızdır. Ama bizler genelde gece levrek avcılığında mümkün olduğunca parlak renklerde boyama yapmayı tercih ediyoruz. Bir de size fikir vermesi açısından: Jiletin kağıdı gibi bir şey kullanarak japon ile yapıştırmayı da düşünebilirsiniz. Bir arkadaşım hazır rapalasını bu şekilde değiştirmiş ve oldukça da güzel sonuçlar almıştı. Umarım rapalanızla sonuç alabilirsiniz. İyi avlar dilerim. Saygılar
gerçekten güzel olmuş, hele alt kısmı gayet iyi. inşallah bu sahte ile güzel balıklar yakalayıp bizlere raporlarsınız.