sonunda sazan

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında zeroplus tarafından paylaşıldı.

1. zeroplus

zeroplus umut tuna

haftasonu denize uzun zamandır gitmediğimizden ayağımızın altında bulunan çatalan baraj gölünü bi yoklayalım dedik.dört gözle av yasağının kalkmasını bekledik kalkınca da gitmekte biraz isteksiz davrandık.neyse cumartesi günü sabahtan toplandık güzel bir kahvaltı yaptık 3 aile olarak daha sonra bayanları başbaşa bırakarak ben ahmet hoca ve mehmet hoca eşyaları yüklenerek kıyıya yerleştik.bi gün önceden boili hazırlayarak biraz yemleme yapmıştık aynı bölgeye oltalarımızı salladık.ben 1/0 büyük iğneler kullanırken arkadaşlar daha küçük iğneler tercih ettiler.oltaları atana kadar bile sıcaktan kavrulmuştuk malum adana sıcağı:)öğlenin çatı bu saatte balık ne arar akşamı nasıl edecez derken benim shimano öyle bir vurduki yerimden kalkıp koşup yetişene kadar tripotu devirmiş göle doğru yolculuğa başlamıştı.ufak bir yükseltinin üzerinde duruyordu oltalar yaklaşık 1-1,5 metre bir yükseklikte.oltanın düşmesine bi karış kala yakaladım oltayı yakaladım ama oltanın ucunu kaldıramadım işte o an anladım 2 yılın uğraşı oltanın ucunda:)çok sürmedi bi çekmeye getirdim kıyıya tabi bunda okuma salina 16000 makinenin hakkını yememek lazım:)sonuç aşağıda ben susayım fotoğraflar konuşsun:)bu arada akşama kadar tutulan 5 ya da 6 limit altı sazan da aynen iade.bu konuda çok hassasız ekip olarak

resimlerdeki pet şişe 1,5 litrelik şişedir.

2. Anlaşılan o ki, Adana'da sazan yasağı erken bitiyor.

Avınızı tebrik ederim...

3. zeroplus

zeroplus umut tuna

evet sazan yasağı 1 haziranda kalktı.teşekkürler iyi dilekleriniz için

4. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    Çok güzel balıklar almışsınız boyutlarıda çok başarılı. Daha iyilerini dilerim. Bizimde yasağın kalkmasına çok az kaldı takımlar hazır bekliyoruz. :)

5. baskentli1

baskentli1 İsmaiL

Favori Kamış:
    En ucuzu :)
    Favori Makine:
    Honda CBR 600F :)
    En İyi Avı:
    Turna 9,5 KG
    Tebrik ederim ;)
    Sazanda daha doğrusu büyük sazan için önceden yemleyip alıştırma önemli bizim avlaklar uzak olduğu için şansımız yok :(

6. zeroplus

zeroplus umut tuna

iyi dilekleriniz için çok teşekkürler daha iyileri sizlere rastgelsin.işin ilginç yanı öğle sıcağında saat 1-1,30 gibi vurdu oltaya.yabancı videolarda yemleme için bulamaç gibi karışım hazırlıyorlar yani boili değil.o bulamaçla yemleyip yarım saat sonra falan oltaları atıyorlar.bi öğrenebilsek o bulamaçın içeriğini çok faydalı olabilir bizim
    için.rastgelsin

7. Ercann68

Ercann68 ercan

En İyi Avı:
    sazan 5.6 kilo
    15 indede burda bitiyo darisi basimiza :)

8. aytan01

aytan01 abdurrahman

Favori Kamış:
    okuma helios
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    balık
    resimleri göremedim yada bilmediğim bir yöntem mi var acaba birde neresinde yakaladınız barajın