slmlar yer : ıldırı takım: 0.45 mm beden + 20 gr kurşun + 0.3o fc öncü misina 12-13 mt + yozuri c. minnow 12 cm.. rengin adını bilmiyorum.. gözüme ve sezgime güvenerek bu rengi seçtim fotoda rahat gözlenecektir.. yağmura rağmen ilk sinartimdir.. herkese saygılar
tebrik ederim üstadım...balık dedeğin böyle olur işte. aynı sahte bendede var nasıl kullanmmamı tavsiye edersin...
Vehbi sinarit balığının zevki bir başkadır hele birde 5 kilo üzeri yakaladınmı sen o zaman heyecanı gör dahada büyüklerini yakalamanı dilerim rastgele
Epeydir sinarit avı görmemiştik, değişiklik oldu. Avın için tebrik ederim, daha nicelerine rast gelsin.
estagfurullah.. takımda belirtiğim gibi hazırladım.. rölanti hızda yaklaşık 50-60 mt kadar saldım .. teşekkürler.. slmlar
adminimizden tebrik mesajı almak da çok güzel oluyor yahu iyi dilkeleriniz için teşekkür ederim.. slmlar
Eşref abiciğim; valla bir yandan da düşünümüyor değildimm. yazık değil mi bu sinoya diye.. hani şöyle büyüse daha değerli bir trofe olsa .. olsun bana gelmesin... gerçekten görsel olarak da çok hoş bir balık.. iyi dileklerin için teşekkür ederim .. saygılar snarım..
teşekkürler yücel usta.. suda koyu yeşil haki tonunda görünüyor..(üzerinde petek desen doku var..) karın bölgesi hologramlı.. yanılmıyorsam bu rengin adı dediğiniz gibi black silver olabilir.. ama arzu ederseniz mutlaka bulur yazarım.. slmlar