Son 1.5 2 aydır at-çeke merak salmıştım.4-5 tane sahte almıştım fakat uzak atışlar için ve yormaması için spin kamışa ihtiyacım vardı ve sonunda onuda aldım CORMORAN PROFILINE SPINNRUTE 210CM 10-30 GR
Engin, yeni kamışın hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan! Bereketli avlar diliyorum! Ben de bu işe çok merak sardım ve 2.40 boyunda iyi bir spin kamış araştırıyorum... Aldığın kamışla ilgili biraz ayrıntılı bilgi verirsen (nereden aldın, fiyatı nedir, halkaları paslanmaz mı v.s.) çok memnun olurum.
Abi avmarketim.com'dan aldım ben 40 lira bir fiyatı var.Cormoran markasını kullananlar var fakat bu model hakkında pek bilgim yok.Geldiği zaman inceleme fırsatım olucak.Eğer almamıs olursanız daha ayrıntılı bilgi verebilirim Bu arada iyi dileklerin için teşekkür ederim
Dengesiz bir kamış istenilen atışlar yapılmıyor ama fiyatınla kıyaslarsak nolmaldir heralde. Diğer kamışlarım daha kaliteli oluğu için onlarda sonra bu model biraz kullanışsız geldi bana. Moralini bozmadım inşallah. makina konusunu ne yaptın ??
Hayırlısı olsun , alınmış alınmıştır. Güle güle kullanın. İlla Cormoran diyorsanız, ben Bull Fighter Jig Spin 2,55 metre 5-25gr ve 2,70 metre 10-30 gr atarlı olanlarını kullanıyorum ve memnunum. Rast gele.
Yok bozulmadı zaten o kadar param vardı o yüzden pişman olcak pozisyonda değilim Bi süre mevcut makinamı kullanıcam Teşekkür ederim özcan abi umarım benimde işimi görür
iŞİni tabiki görücek o konuda sıkıntın olmasın. makina alıcağın zaman çok uygun fiyatada güzel bir makara önerebilirim sana aklında olsun kardeşim
o kamışla güzel alabalık yakalarsın bilmem anlatabildimmi.. madem bu forumdan haberdarsın almadan önce neden burada insanlara sormadan hareket ettin anlamak mümkün değil..210cm kamış kıyıdan denizde pek bi işe yaramaz..270-300cm idealdir..yada şöyle desem daha doğru olacak kendi boyundan 1 metre fazla olsun.. hafif olsun iki parçalı olsun,sağlam olsun atarı 20-50 olsun çekeri en az 5 kl olsun..olsunda olsun.. saygılar..
Hayırlı olsun. Bu fiyata alınabilecek en uygun kamışı almışsınız. 210 boyu ideal boydur. Aksiyon vermek için çok uygun. Ayrıca hafif bir kamış. Raporlarınızı bekliyoruz.
Bende cormoran bull fighter 2.70cm kullanıyorum,oldukçada memnunum,oldukça iyi ve fiatına görede sağlam bir kamış.İyi almışssın hayrlı olsun..
herşeyden evvel hayırlı olsun yeni kamışın, cormoran özellikle tatlısu için ürün geliştiren bir firma dolayısı ile almış olduğun kamışta orta karar bir tatlısu kamışı, bu noktada tuzlusu avı için planlıyor iseniz her avdan sonra temizsuyla temizlemeniz ve yüksüklere wd40 sıkmanızı öneririm.diğer türlü çok çabuk okside oluyorlar.ayrıca bu kamışla kesinlikle ip misina kullanmayın,ip misina kullandığınızda emin olun çok kısa bir sürede yüksük içleri şeritsel zarar oluşturuyor.'yüksüklerin kalitesizliğinden' 2.10 uzunluk deniyerek aldı iseniz ok'dir lakin denemeden aldı iseniz 2.40 ile değiştirmenizi öneririm.10-30 atar yazmasına rağmen 10-15 gr'lık sahtelerde zorlanma ihtimaliniz var. en ideal atar değeri 20-25 gr'larda. ama diğer bir avantajda,bu ürünler tatlısuda spin için üretildiklerinden balık bindiğinde kafa darbelerini çok iyi emebiliyorlar.'özellikle turna' ayrıca bu markanın ülkemizde en ideal ürünü bull fighter'dır ki aynı hastalıklar kendisinde de bulunmaktadır,
Abi vakit ayırıp açıklamalarda bulunduğun için teşekkür ederim. Yani bu kamış işimi görür mü yoksa işe yaramaz mı?
Engin hayirli olsun kardesim. Bir de soyle dusun ; isini gormese de bir sure kullanirsin,ilerleyen zamanlarda baska bir tuzlu su spin kamisi alirsin.Bu da senin ekstran olun Uzulmeye gerek yok. Gecende bende ayni hatayi yapacaktim ama once buraya sordum ve iyiki almamisim dedim.Benim baktigimda daiwa nin 2.10 luk bir kamisi idi. Rastgele...
tekniğin ve tecrüben arttığında,avlanma tarzın ortaya çıkacak,merana,kullandığın sahtelere ve hedef balığına göre zaman içinde daha farklı arayışlara gireceksin,'bu en iyi ve pahalı malzemeyi almış olsan bile böyle oluyor ' dolayısı ile bu kamışın fiyat/performans'ına göre başlangıçta seni tatmin edeceği düşüncesine sahibim,