Herkese merhaba yaklaşık 1,5 aydır araştırarak ve sizlerden de fikir alarak kafamda oluşturduğum takımı nihayet bugün gidip aldım. Başlarda internetden sipariş geçecektim ama gidip görerek almak daha cazip geldi iyi ki de öyle yapmışım çünkü fiyat konusunda da daha karlı çıktım neyse sözü uzatmayayım, Makina : Shimano Exage 2500 FC Kamış : Okuma V System 2.40 mt. 10-40 atarlı Misina : Remixon Fluorocarbon 0.28 mm Aynı zamanda nadir olarak bota binsemde, botla avlanmak içinde 1.60 mt 2-20 gr atarlı Comoran marka 2 parçalı kamış. Bunlarda yeni aldığım küçük kamış ve eski takımım Herkese rastgele.
Mustafa kardeşim, Güle güle en güzel avlarda zevkle kullanmanı diilerim. Makinan 4X4 olmuş. Kısa zamanda da olmazsa olmazın olacaktır. Buna inan. İyi dileklerimle.
Tevfik abi teşekkür ederim ilk başlarda ne alacağıma karar vermemiştim Catana ile başladım sonra Nexave alsam dedim ama bugün av bayiine gidince Exage'yi elime aldım, sağolsun aldığım yer de fiyatda güzellik yapınca Exage almış oldum. İyi dileklerin için teşekkür ederim.
Mustafa kardeş gerçekten güzel seçimler yapmışsın.Avlanırken bu takımlardan fazlasıyla randıman alacağından ve avın keyfini çıkaracağından eminim.Güzel günlerde kullanman dileğiyle,rastgele.reeling