https://www.avburada.com/urun/sp-119f-strike-pro-010/11016 üsteki mağzemeyi yeni aldım ama nasıl kullanılır bilmiyorum yardımcı olacak biri varmı acaba ? birde ben derelerde istedıgım kadar balık tutabılıyorum(deredekı en buyuk balık dahil) ama göl ve barajlarda tık yok . şimdi bu mahzemeyı aldım . 2 gün önce gıttım göle attım bunu kamişla suyun üstünde ölü balık gıbı duruyo agırlık taktım bu seferde dibe takılcak dıye korkuyorum . nasıl kullanılır veya nasıl bır sazan takımı dizebılırım en basit yoldan veya kefal . yarın sabah namazında cıkcam yola Allah nasip ederse gitcem baraja. değerli yorumlarınızı bekliyorum .
abicim bu elindeki bir rapala türüdür 1000 lik 2500 lük spin makina ve 05-35 gran atarlı bir spin kamış ile bu rapalayı diledigin uzaklıga at ve yavaş yavaş aksiyon vererek çek balıgın gagası senin çekme işin ile dibe dalacagı için herhangi bir agırlık takma sakın ayrıca bu ürünü tatlı suda levrek - sudak ve turna için kullanabilirsin başka balık atlamaz bilgin olsun imkanın var ise deniz kenarına git sahilde kıyıdan at özellikle beyaz köpüklü dalgalı olan yerleri seç şimdiden rasgelsin bol şanslar dilerim