SPEEDMASTER GAME TYPE 2,70MT 10-50 GR model ürünü bilen veya kullanan var mı tavsiye edermisiniz bunu(hassaslık ,iyi aksiyonverebilmesi ,hafifliği,sağlamlığı konusunda) Shimano Stradic CI4 model makina ile kullanıcam bide şu model var:SPEEDMASTER AX SPINNING 2,70 MH 14-40 GR
Şuan biraz daha araştırdım da hem ağarlık olarak hem de özellikler olarak 2. söylediğim 14-40 gramlık olan diğerinden daha iyi
boyun kaç...bu önemli... ayrıca yapısı itibarı ile savurma sorunu yaşayabilirsin...kamış tuzlu suda trofe avlar için üretilmiş...materyal yapısından ötürüde biraz da ağır... bence ilk etapta çok daha hafif kamışlara yönelirsen daha iyi olur...catana 240 10-30 gibi... başka bir seçenek shimano vengaence seabass 240 10-50... ama speedmaster sana şu an için biraz fazla...
Bak bu konuda tam isabet kaydetmişsin. Turgay abin gibi konusuna vakıf kişiyi bulmuşsun. Sakın bırakma. hihi http://www.mcavmarketi.com/urun_detay.asp?pid=5283
Boyum 1.80 civarı eğer o kamış bana uygun değil diyorsanız 2. ürün daha hafif gibi onu tavsiye edermisiniz
Turgay abi merhabalar; hazır konu açılmışken sormak istedim. ben şuanda catana cx 2.40 10-30gr kullanıyorum yanına 1-11 atarlı bi alivio veya catana almak istiyorum bide yüksek atarlı bi kamış almak istiyorum. bu speedmaster game type'ı önerirmisin yoksa başka bişeymi almalıyım karar veremedim?
Teşekkürler ederim. Sizlerle karşılaşıp görüşünce kendimi daha iyi hissediyorum. Umarım sizlerde iyisinizdir. Selam ve sevgilerimle gözlerinizden öperim.. İyi dileklerimle.
valla teknik özellikleri itibarı ile gözü kapalı öneririm...pişman olmazsın...performansı fevkalade...