öncelikle herkeze makina ve kamış seceneğinde yardımcı olan herkeze tşk ediyorum( skoylu isotevfik )ayrıca tşk.tevfik abinin önerdiği misina olan trabuco misina 9kg levreği çekerken kıyıda koptu ama ayakkabım sağlam olduğundan kıyıya cıkarmayı başardım( neden foto yükleyemiyorum bu konuda da yardımcı olusanız sevinirim) acıkcası naylon misinadan gözüm biraz koktu ip misana kullanayım diyorum ama yorumları okudukca da ( atarken dolaşıyor tüğüm oluyor boşluğunu alırken dolaşıyor gb)( levrek sarıkanat lüfer orkinos gb)balık avında kullanacağım avlanıcağım yerde kayalık yok acaba ip misinada önereceğiniz budur dediğiniz var mı? şimdiden tşk eder herkeze ii avlar dilerim
merhabalar abicim ben bu misinayı öneriyorum hem ucuz hem iyi ismi maxim testa rossa videoyu izle bana hak vereceksin.. http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150315115689367
yeni keşfettim diyebilirim 30 luk 4.20 lik surf kamış 75-100 gram kurşun çok rahat 75-100 metre aralıgına atıyorum...igne dümdüz oluyor kayaya takılma durumunda ama yinede kopmuyor inanmıyacaksınız ama surf kamışın ucu 2 kere kırıldı ) şunuda belirteyim 2 aydır keşfettim uzun ömürlümü orasını henüz bilmiyorum...
tşk ederim öneriniz için..peki ip misina vuruşları daha ii hissettirdiğini ve güclü balıklarda koparma olasılığının çok az olduğu söyleniyor..bu misina olayı gercekten tartışmaya cok acık ve uzun sürecek gb.. renk olarak önereceğiniz var mı?
makinam için 0.06 WHIPLASH PRO 270M GREEN düşünüyorm..köstek be beden için 0.10 FIRELINE CRYSTAL EFLFS10-CY uygun mu?
kösrek için kesinlikle fc misina alıcam sizce kaç numara alsam ve maekası tabiki? 017 WHIPLASH PRO 270M GREEN makinamda bu sarılı olucak yorumunuz?
0017WHIPLASH PRO 270M GREEN makinamda bu sarılı olucak köstek için fc misina alıcam marka ve m?kaç mt alamalıyım?
fc için berkley veya okuma öneririm bazı markalarda fc coated yazarki bu fc değilde fc kaplama olduğunu gösterir.buna dikkat et.oskar vs tavsiye etmediğim markalrdır ama belirttiğim gibi berkley okuma ve trabuccoyuda alabilirsin.tutacağın balığa göre kalınlığı nı seçersin ben o.20 den 0.40 akadr her boyutunu bulunduruyorum.metre olarak zaten markaya göre sabittir. iyi avlar,