Merhaba bu misina atçek için nasıldır uygun fiyatı dikkatimi çekti 270 metreliği 47 lira.Birde 30 luk kafa makinam 0.20mm mono ipten 220 metre alıyor, ip misinanın genelde çapı monoya göre farklı olduğundan bu örgü misina 0.20 mmlik monodan incemidir yoksa kalınmıdır? Benim makinam bu misinadan ne kadar alabilir? http://www.avpazarim.net/_A3-3198-spiderwire-ez-braid-0-20-mm-orgu-misina-270-mt.htm
İlker kullandigim bir misina fiyati makul ve saglam ancak benim gordugum surtunmeye karsi direnci pek yok cabuk yipraniyor ben sufix 832 ye gectim her yonden cok iyi bence biraz pahali ama deger bence
Daha 2 defa avlanma fırsatım oldu bununla herhangi bir balık binmediği için balık karşısında nasıl olduğunu bilmiyorum ama elle koparmak çok zor imkansız bile diyebilirim ama engin abinin dediği gibi sürtünmeye karşı direnci düşük.
Ez braid, hyper catch, remixon silk pro ve power pro bunların hepsini kullandım sıralama yapacak olursak;(en iyiden en kötüye) Power pro, Remixon Silk Pro, hyper catch ve Ez braid şeklinde olur. Ez braid ben hiç begenmedim.
Maalesef sürtünmeye karşı ne kadar dirençsizolduğunu bugün uygulamalı gördüm, hiç bir şekilde taşa kayaya çarpmamasına rağmen makinamda sarılı bu misina bugün rover98 gagasızımı yüzdürürken atışların birinde sürtünmeye dayanamadı ve koptu, olan sahteme oldu sahte gitti, Allahtan irice bir balık binip de kopmadı hem sahte balığın ağzında kalıp ona zarar verirdi hem de hayalini kurduğumuz av zevki kursağımızda kalırdı. kısacası ben de tavsiye etmiyorum
bu örgüyü kullandım bir süre.üstündeki kaplama çabuk soyuluyor.sadece birkez kopmuştu avda iken..makinanın rulmanını aşındıranda buydu.tıpkı diğer örgüler gibi,kamış halkalarıda aynen öyle..mono kullanıyorum kafam rahathihi ben 18lik kullanmıştım..mono 18like göre çok az kalın idi.
kadir abi bize tavsiye edebileceğin bir marka var mı acaba? bende bugünkü olaydan sonra değiştirmeye karar verdim. Hangi markanın kaçlık önerirsin bize?
Merhabalar, Spiderwire Ez braid ilk kullanışlarda oldukça başarılı ama üzerindeki kaplama çok çabuk soyuluyor ve lif lif açılıyor. Dün Kadir Bey'in de tavsiye ettiği süper maximden aldım. Ama sadece 30'luğu vardı dükkanda. Umarım çok kalın gelmez. Deneyip göreceğiz artık.. Saygılar.
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için, bizim gibi bu spin işine yeni başlayan arkadaşlara yardımı dokunacaktır.