Amatör balıkçı arkadaşlara belki faydası olabileceği düşüncesi ile spin çantamı ve içindeki malzemeleri paylaşmak istedim. Çok bölümlü çantamın ön cebinde makinamın yedek kafası, kafa lambam, diğer ön ceplerde klipsler, tırnak makası, jig headler, texas iğneler, silikonlar; orta gözlerde sahte kutusu, arka gözlerde misina ve başka sahteler bulunmaktadır. Çantayı Kadıköyden yıldız iş hanından 14 TL ye almıştım. oldukça kaliteli ve hafif bir çanta. sahteleri koyduğum kutular hemen her malzemecide 4 tl ye satılan ve maket bıçağıyla rahatça gözler açabileceğiniz plastikten üretilmiş.Açılan bu kanallar sayesinde iğneler karışmıyor ve kenarlara açılan küçük delikler ile her kullanım sonrası sahteler rahatça tuzlu sudan arındırılabiliyor. SAHTE KUTUSUNUN KAPALI HALİ KUTU 16-18 KADAR SAHTE ALABİLMEKTE TÜM BUNLAR İÇİNDEYKEN BİLE OLDUKÇA HAFİF VE KÜÇÜK BİR ÇANTA ( RULO KAĞIT ÖLÇÜ OLMASI İÇİN KONMUŞTUR )
Zeki Bey Sahteleriniz harika,tüm malzemeleriniz bir birin den güzel.Ben de sırt çantasında taşıyorum yorucu ve sıkıcı oluyor.Çantanızın boyu konusun da havlu rulosu bilgi veriyor da eni kaç cm bir de plastik kutuların eni boyu ne?Kullanışlı ve işlevsel bir donanım.Kutuları ven çantayı aramaya başlayacağım.Güzel günler de kullanmanız dileği ile hoşçakalın.
aynı kutudan bende mevcut.lakin hiç bu şekil sahte yerleştirmek aklıma gelmemişti güzel fikir.hava yağmurlu, elime alayım bende yapayım boş durmayayım bu kadar dan fazlası küllüyen zarar.belki içerik az buçuk değişebilir ama limit bence yeterli.. paylaşım için teşekkürler
teşekkürler; kutunun boyutları 25X20X4 cm. Çanta da yaklaşık 30 cm. eninde; bilgisayar çantaları satan bir işhanından almıştım. selamlar
Zeki Bey Verdiğiniz bilgile için teşekkürler.Hem çanta da ,hem de kutu da sıkıntı yaşıyordum.Mobil bir ekipman sahip olacağım sayenizde,paylaşım için teşekkür ediyorum.
Zeki bey, gayet güzel ve tertipli bir düzen kurmuşsun. Bu kutuları maket bıçağıyla bu kadar işlevsel kullanılabileceğini düşünememiştim. Bende en kısa sürede deneyeceğim. Daiwa Line Shoner'de yakıyo hani
daiwa laser sardine'yı daha atıp çekmediğim dönemde yani çok önce almıştım; 3. yedekti. Sonradan gördüm ki levrek dayva mayva dinlemiyor. Azıcık güzel yüzsün ben hertürlü sahteye atlarım diyor. yeni sezonda görüşebilmek dileği ile senden bölgenin son durum bilgilerini bekliyorum :hungry: :hungry: :hungry:
slm zeki kardeş hepside çok güzeller bereketli avlarda kullanırsın inşallah yalnız çantayı güneşte fazla bekletme derim çünkü sahteleri etkiliyor renkleri solabiliyor benim başıma geldi aynı fakat planoda bunlar olmuyor inşallah solmaz
zeki bey sahteleriniz ve taşıma sisteminiz harika olmuş elinize sağlık ancak hiçbir sahteniz suyla buluşmamış gibi hepsi ambalajlarından çıkartılmış ve kutulara dizilmiş gibi duruyorlar. daha ava yapmadınız herhalde bu takımlarla.
güzel avlar yaptım kutudaki bazı sahtelerle ama dediğiniz gibi yeniler de çoğunlukta. Levrek alan takılan ve denizden geri dönmeyenlerin yerine alınan sahteleri daha denizle kavuşturamadım. Bakalım kısmet
güneşte avlanmayı çok sevmem zaten güzel temennilerin için teşekkür ederim. teşekkürler... sağolun, teşekkür ederim.