reeling selam balıkçı dostlar saatlerdir bilgisayayrın başında hem sizin konularınızı inceliyorum hemde spin için araştırma yapıyorum. sonuç olarak antalyada bulunan arkadaşların konularından bikaç rapala seçtim. BUNLAR : 1_ RAPALA X-RAP 10 CM RENK KODU:HH 2_STRİKE-PRO EGO 033 RENK KODU:RO114OB MAKİNA OLARAK: SHİMANO CATANA 2500 FB VE OKUMA TRİO 30 ARASINDA KALDIM KAMIŞ OLARAK: OKUMA SALİNA SEA SPİN 2,40 10-40 GR ATARLI YADA OKUMA SAFİNA X SPİN 10-36 GR ATARLI bunların arasında kaldım rapalaları alcam zaten ama yine antalyadaki dostların önerdiği sahteleride alıcam. Avlandığım mekan liman konyaaltı kemer göynük tarafı kayalıklar ama bu sezon manavgat tarafınada gidicem. HERKESE ŞİMDİDEN çok çok TEŞEKKÜRLER RASGELE idk
Kamış olarak okuma V-system öneririm. Çünkü muhtemelen birde bazuka çanta almanız gerekicek. Sonucta aynı fiyata yada daha pahalıya gelicek. Ayrıca V-system super bir kamış.
makina olarak shimano catana 2500 FB yi yanında trabucco 0.25mm 150 mt misina ve rapala x-rap 10 cm renk:HH siparişini verdim perşembe elimde olcak şimdi buna yakışan birde kamış aldım mı at_ çek e başlıcam. ALDIĞIM ÜRÜNLER HAKKINDA SİZ USTALARDAN OLUMLU OLUMSUZ YORUMLAR BEKLİYORUM şimdiden herkese teşekkürler ( balıkmarketimden sipariş ettim inşallah zamanında gelir eksiksiz )
Güzel seçim olmuş, makina ve misinan. İyi ve zevkli avlarda kullanman dileklerimle. Misina seçiminde model belirtmemişsin. Makina seçimi için, '' fazla söze gerek yok.''
teşekkür ederim dayı makina çok ufak ya elimde kayboluyor çok güzel misinayı eve çıkıp bakınca yazayım ama 20973 kodlu galiba üzerinde öyle yazıyordu rasgele