spin için misina

Konu, 'Takım Çantası' kısmında sermat tarafından paylaşıldı.

1. sermat

sermat serkan

Favori Kamış:
    cormoran bull fighter 10-30, okuma compressa 100-200,shimano nexave
    Favori Makine:
    shimano aceration hg okuma raw2,shimano nexave daiwa tournament entoh
    En İyi Avı:
    minakop şu kadar
    öncelikle herkeze selamlar.bu sıralar rahatsızlığımdan dolayı ava bir süre ara verdim.boş durmamak içinden ekipmanları yenilemeye başladım.spin takımın misinasını yenilemek istiyorum düşündüğüm berkley whiplas örgü misinası ama netten alacağım için kontrol etme gibi şansım yok .kaçlık öneririsiniz 0.10 ince olurmu.hafta sonu istoç da powerpro ve ez braid modellerine baktım valla 0.10 0.12 leri elimle patır patır koparttım tabiki satıcı görmeden bende sufix 0.17 aldım ama başka takımım için.ha bu arada surf takımı yeniledim.makina daıwa entoh 5000 kamış da shimano nexave bx 200 gr atarlı misina da penn 0.17 örgü misina.olmuş dimi olmuş olmuş.

2. der wish

der wish Ferhan

Serkan merhaba,

Berkley Whiplash Crystal kullanıcısı olarak şunu söyleyeyim. Berkley'in diametresi başka hiçbir markanınkine uymuyor. Bu yüzden Berkley alacaksan direkt olarak çeker değerlerine bak. Mesela, senin kullandığın 0.17 mm'lik Penn ipin çekeri sanırım 42 lb (19 kg civarı)

Öte yandan, Berkley Whiplash Crystal'de senin niyetlendiğin 0.10 mm'nin 30 lb (14.1 kg civarı) çekeri var. Bu sebeple daha incelere bakmanı tavsiye ederim. Zaten sadece 2 alternatifin kalıyor geriye: ya 0.08mm ki çekeri 25 lb (12 kg civarı) olanı ya da 0.06mm ki çekeri 20 lb (9.5 kg gibi ama Berkley 10.1 kg diyor çekerine :) ) olanı alacaksın. Daha incesini üretmiyor Berkley...

Ben şahsen hem surf (fakat yine berkley 0.15mm 45lb şok yaparak) hem de spin için 0.06mm 20 lb çekeri olanı kullanıyorum. Sana da tavsiye ederim.

Netten alacağını belirttiğin için ben de ipi internetten (ebay'den) alan biri olarak, tavsiye mahiyetinde, her zaman alış veriş yapdığım elemanın linkini yolluyorum. Eleman Polonya'da, çok düzgün bir satıcı ve fiyatları makul; ödemeden sonra 5-7 günde mal geliyor.
    http://www.ebay.com/itm/32091383924...WNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_527wt_896

Umarım yardımcı olabilmişimdir.
    Sevgiler,
    Ferhan