spin kamış almak istiyorum

Konu, 'Kamışlar' kısmında murat_antalya tarafından paylaşıldı.

1. murat_antalya

murat_antalya Murat

arkdaşlar öncelikle merhaba ben bi spin kamış almak istiyorum bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?antalyada yaşıyorum.bu kamışlar hakkında cok bi bilgim yok.acemi sayılırım.

2. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Öncelikle foruma hoş geldiniz.

Spin kamış arıyorsunuz, ama teknik kullanım açısından bilgi vermemişsiniz. Nasıl bir spin ? Hangi amaçlarda ne tür sahtelerde kullanacaksınız. Kullanmayı düşündüğünüz ağırlık aralığı, fiyat aralığı ne olmalı gibi. Bunlar belirtilmeyince sağlıklı cevap alma şansınız olmaz.

3. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
    Çocuk zaten bilmiyorum diyor :)
    A dan Z ye kamıştan makineye , sahteden kurşuna kadar aydınlatmak lazım..
    Spinden bende anlamam . Yazılanları takip edip kapmaya çalışacağım....

4. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Makina aramadığına göre, elinde bir makina var demek. :p

Şöyle bir makinada, şu şekilde avlanabileceğim X fiyatları seviyesinde bir kamış demeli.

5. murat_antalya

murat_antalya Murat

öncelikle hoş bulduk. hem kamıış hem makina tavsiyesi.büyçem 250 maksimum 300tl.boyum 1,75cm sizce kaç cm kamış kullanabilirim. birde antalyada avlanacagım?birde kamış önerisi teleskopik olursa sevinirim.birde at çek için kullanacagım.

6. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    10-30 gram atarlı, 2,40 veya 2,70 karbon bir kamış yormaz. Boyumuz aşağı yukarı aynı daha uzunu belki ileri atmana yardımcı olur ama bence rahat kullanım için ideali bu ölçüler. Modelleri, örnekleri Tevfik abi şimdi hazırlıyordur. :) :)

7. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Murat kardeşim, sanırım bu zevkli hobinin başlangıcındasın. Ve dolayısıyla balık avlamak heyecanıyla, güzel bir takım yapma amacını güdüyorsun.

Bu işte sınır, sınıf ve çeşit o kadar bol ki............................:p :p

Size sormak isterim, yanlış yönlendirilmemeniz açısından.

Edineceğiniz takımı, sahte balıklarla at - çek olarak tabir ettiğimiz spin amaçlı mı düşünüyorsunuz ? yoksa 2-3 iğneli bir bedene yem takar, beklemeli av yaparım mı diyorsunuz ? Yoksa hem at-çek, hemde hafif yemli beklemeli, genel kullanıma uygun bir makina mı olsun dersiniz ? Yada kıyıdan uzak atışlar yapabileceğiniz sörf amaçlı bir takım mı ?

Ben menüyü okuyarak önünüze koydum.:p :p Tercih ve siparişlerinizden sonra servis gecikmez.:p :p

8. murat_antalya

murat_antalya Murat

tevfik abi evet başlangıcındayım sahte balıkla at çek spin amaçlı düşünüyorum sizin fikrinizde önemli

9. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    O zaman, bütçeniz doğrultusunda bunlar sizi üzmeyecektir.

http://www.balikavmarketi.com/Urun/SHIMANO-EXAGE-2500-FC-4XSSS1-BB-pmu833.html

http://www.balikavmarketi.com/Urun/SHIMANO-CATANA-CX-TELE-SPIN-240-M-10-30-GR-pmu1638.html

http://www.balikavmarketi.com/Urun/SHIMANO-CATANA-CX-TELE-SPIN-240-MH-14-40-GR-pmu1707.html

Makinama bakar, çok titiz kullanırım derseniz, bu da olur.

http://www.balikavmarketi.com/Urun/SHIMANO-EXAGE-2500-RC-4xSSS1-BB-pmu1026.html

Ağırlık farkı sizce pek fazla değilse, '' yahu arasırada hafif beklemelidede kullanmak isterdim derseniz, bu makinaların 4000 liklerinide düşünebilirsiniz. Fiyatı aynıdır.

Misina içinde; 0.25 mm.ideal olacaktır.

http://www.avsahasi.com/asp/group/21/Super-Soft

Verdiğim linkler, kullandığım ürünleri ihtiva eder. Bakış açıları ve memnuniyet kıstasları farklı farklı olabilir.:confused: :confused: Ben memnunum.:p :p

10. murat_antalya

murat_antalya Murat

Tevfik abi cok saol verdigin bilgiler için sayende *** güzel bi makinaya sahip olacagım.4000 içinde aynı 0,25 misinayı kullanabilirim dimi kusura bakma fazla soru soruyorum ama cok saol verdigin bilgiler için bi de antalyada bunları temin edecek bi yer bilmiyorum verdigin siteden veya başka olur güvenli alışveriş yapabilirmiyim?

11. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    0.25 - 0.30 misinalar idealdir. Misina kalınlığı arttıkca, bu tür orta boy makinalarda gevşeme, kendiliğinden boşalma sorunları ortaya çıkar. Tabii bu seçenekler, hedef av ile doğru orantılıdır.

4000 lik makinadada rahatlıkla kullanabilirsin. Bu makinayı hafif beklemelide de kullanacağım derseniz, 50-100 gr aksiyon aralığında, 80 lira seviyelerinde 2. bir kamış olmazsa olmazınız olacaktır.:p :p Linkini verdiğim kamışları bu amaçla kullanmamaya bakın.

Verdiğim link TR distiribütörü linkidir. Genellikle sağlıklı fiyat açısından burayı tercih ederim linklemelerde ki, afaki fiyatlarla karşılaşılmasın, % 3-4 farklılıkla gerçek değer belirlensin diye. Gerek buradan ve gerekse sitede linkleri olan sitelerden güvenerek alış veriş yapabilirsin. Önemli olan, alacağınız ürün hakkında karşılıklı olarak telefon teyidinde bulunmanızın gerekliliği.

Bu ürünleri bulunduğunuz yerden de temin etme şansınız mutlak vardır. Bir deneyin, ellerinde yoksa bile, 2 gün içerisinde siparişle getirtebilirler. Burada pazarlık payınızda olacaktır % 20 gibi.

12. murat_antalya

murat_antalya Murat

Teşekkür ederim tevfik abi verdigin bilgiler için cok saol.sayende güzel bi kamış ve makinaya sahip olacagım.