Özellikle mimarlık okuyan üniversite öğrencilerinin sırtından eksik olmayan prje tüpleri spin kamış için kullanılabilir mi? Deneyen var mıdır? Bunun böyle sert plastik gibi değilde kumaş tarzları da var fiyatları da ortalama 15-20 TL. http://interofiskirtasiye.com.tr/urun/upload/galeri/tup1.jpg
Ben sert plastik olanı şehirler arası yolculuklarda kullanıyorum. Uçaklara oversize bagaj olarak yüklüyorlar bu şekilde kamışlar zarar görmeden banttan değilde elden teslim alma bakımından güzel oluyor. Kamışlarım teleskopik makinaları çıkarmak gerektiği için sürekli kullanmayı denemedim. Sürekli kullanımda sert plastik olanlarında kamış'ın çevresine destek gerekebilir. Benim kullandığımda boy ayar yeri sürekli yerinden çıkıyor, kamış ucuna zarar verebilir. Kumaş olanını bilmiyorum o konuda fikrim yok.
Spin kamışlar için makinaları ile de sığar gibi görünüyor sanki. Tam olarak birebir ölçmedim ama. Teşekkür ederim Çanakkalede bulabilirsem deneyeceğim.
Malesef almıyorlar artık. Over size bagaj olarak aşağıya alıyorlar. Her ne kadar üzerine kırılır, dikkat vs yazssalarda Atlas Jet benim bazuka kılıfını ve içindeki jig kamışlarını parçalamayı becerdi. O yüzden artık sadece bu bazuka çantayı kullanıyorum. http://www.avdeposu.com.tr/?urun-14303-RODER-ROBOX-YGT-BAZUKA-KAMIS-CANTASI.html Not: Atlas Jet kırılan kamışların ve bazuka kılıfın parasını hemen şikayette bulunduğum gün ödedi. Bu konuda onları tebrik ediyorum ama tatilimin içine ettiler o da cabası.
yaz tatili donusu sanirim Polonya havayollari idi ya da lufthansa ben iki adet spin kamisimi kimas ortulerine sarili olarak ucakta yanimda tasidim. check in deki kiz sordugunda olta kamisi dedim ust bagaja sigarsa sorun olmaz dedi. benim 2.40 lik kamislar kapali halde 1.20 civariydi velhasil ust bagaja sigdi hic bir sorun olmadan da getirdim.
1 ay önce İstanbuldan Bodruma giderken 2 parça 2.40 kamışı bagaja vermeyip elimde kabine soktum ve koltukta baston gibi tutarak götürdüm. Bazuka içinde değil Shimanonun ince bez kılıfındaydı kamış. Bazukalı olsaydı kabine almayacaklarından emindim.
Bilseydim kamışları uçağa alıyorlar mı diye konu açardım Bu resimde verdiğim malzemeden kullanan var mı hiç?
Erhan, kullanılır tabi neden olmasın. Sadece dikkat edilecek husus çapıki genelde internetten alacaksan çap yazıyor ilanlarda.
Evet çapını da şu şekilde düşnnüdüm aani hiç olmazsa eğer makinasını ayrı taşırım zaten ne olursa olsun bi sırt çantası oluyor yanımızda mutlaka