Spin Kamış Çantası İçin Bu Uygun mudur?

Konu, 'Takım Çantası' kısmında silent01 tarafından paylaşıldı.

1. silent01

silent01 Erhan Açar

Favori Kamış:
    Shimano Alivio CX 270 Spinning, Okuma V System 2.40 10-40gr, Shımano Alivio TeGt 30-60 Tele Spin
    Favori Makine:
    Shimano Sonora 2500 FC, Shimano Hyperloob 4000FB
    Özellikle mimarlık okuyan üniversite öğrencilerinin sırtından eksik olmayan prje tüpleri spin kamış için kullanılabilir mi?

Deneyen var mıdır?

Bunun böyle sert plastik gibi değilde kumaş tarzları da var fiyatları da ortalama 15-20 TL.

http://interofiskirtasiye.com.tr/urun/upload/galeri/tup1.jpg

2. angler06

angler06 Ümit

Ben sert plastik olanı şehirler arası yolculuklarda kullanıyorum.
    Uçaklara oversize bagaj olarak yüklüyorlar bu şekilde kamışlar zarar görmeden banttan değilde elden teslim alma bakımından güzel oluyor.
    Kamışlarım teleskopik makinaları çıkarmak gerektiği için sürekli kullanmayı denemedim.
    Sürekli kullanımda sert plastik olanlarında kamış'ın çevresine destek gerekebilir.
    Benim kullandığımda boy ayar yeri sürekli yerinden çıkıyor, kamış ucuna zarar verebilir.
    Kumaş olanını bilmiyorum o konuda fikrim yok.

3. vesper

vesper Ömer ÖZEL

Çok iyi fikir :)

4. heraklitus

heraklitus GÖKHAN

Favori Makine:
    Ryobi Kobe 4500
    2.70 lik 2 parçalı spin kamışları ve normal kamışları uçak içine alıyorlamı?Onu merak ediyordum...

5. silent01

silent01 Erhan Açar

Favori Kamış:
    Shimano Alivio CX 270 Spinning, Okuma V System 2.40 10-40gr, Shımano Alivio TeGt 30-60 Tele Spin
    Favori Makine:
    Spin kamışlar için makinaları ile de sığar gibi görünüyor sanki. Tam olarak birebir ölçmedim ama.

Teşekkür ederim Çanakkalede bulabilirsem deneyeceğim.

6. İSAK

İSAK İsak Rozanes

Malesef almıyorlar artık. Over size bagaj olarak aşağıya alıyorlar. Her ne kadar üzerine kırılır, dikkat vs yazssalarda Atlas Jet benim bazuka kılıfını ve içindeki jig kamışlarını parçalamayı becerdi.

O yüzden artık sadece bu bazuka çantayı kullanıyorum.

http://www.avdeposu.com.tr/?urun-14303-RODER-ROBOX-YGT-BAZUKA-KAMIS-CANTASI.html

Not: Atlas Jet kırılan kamışların ve bazuka kılıfın parasını hemen şikayette bulunduğum gün ödedi. Bu konuda onları tebrik ediyorum ama tatilimin içine ettiler o da cabası.

7. vetserhat

vetserhat Serhat TORUN

Favori Kamış:
    mitchell tele spin; mistrall carp feeder,jaxon xt pro
    Favori Makine:
    shimano alivio,spro passion 730,banax,mistrall carpmax,okuma trinity,albastar,
    En İyi Avı:
    Aynali sazan 4.5kg,Baltik Morinasi 4 kg
    yaz tatili donusu sanirim Polonya havayollari idi ya da lufthansa ben iki adet spin kamisimi kimas ortulerine sarili olarak ucakta yanimda tasidim. check in deki kiz sordugunda olta kamisi dedim ust bagaja sigarsa sorun olmaz dedi. benim 2.40 lik kamislar kapali halde 1.20 civariydi velhasil ust bagaja sigdi hic bir sorun olmadan da getirdim.

8. GencoGnc

GencoGnc Genco

1 ay önce İstanbuldan Bodruma giderken 2 parça 2.40 kamışı bagaja vermeyip elimde kabine soktum ve koltukta baston gibi tutarak götürdüm.
    Bazuka içinde değil Shimanonun ince bez kılıfındaydı kamış. Bazukalı olsaydı kabine almayacaklarından emindim.

9. silent01

silent01 Erhan Açar

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Bilseydim kamışları uçağa alıyorlar mı diye konu açardım :)

Bu resimde verdiğim malzemeden kullanan var mı hiç?

10. Ege Demirağ

Ege Demirağ Ege Demirağ

Favori Kamış:
    Okuma Lure Mania 2.13 5-20 7''1
    Favori Makine:
    Daiwa megaforce 1000 A
    En İyi Avı:
    Önemli olan balığın büyüklüğü değil yaşadığın heyecandır.Heyecan ince misinayla tutulan balıktır-LRF
    çok şekil gözüküyor :)

11. İSAK

İSAK İsak Rozanes

Erhan, kullanılır tabi neden olmasın. Sadece dikkat edilecek husus çapıki genelde internetten alacaksan çap yazıyor ilanlarda.

12. silent01

silent01 Erhan Açar

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Evet çapını da şu şekilde düşnnüdüm aani hiç olmazsa eğer makinasını ayrı taşırım zaten ne olursa olsun bi sırt çantası oluyor yanımızda mutlaka