Kamış: Tenryu Super Mix 240 Makina: Shimano rarenium 4000 İp: YGK 1.5PE GesoX braid Sahte: Xorus Patchinko Sonuç: İlk atışta 75m http://www.youtube.com/watch?v=nOBqUi9YLiY Teknik hemen bu akşam denenecek Patchiniko olmasa da savagearın panic preyi iş görür
güzel ve yararlı paylaşım için teşekkür ederim bende kısa zamanda deneyeceğim pendulumun spine uyarlaması gibi geldi istanbulda biraz tehlikeli ama
Aynen pendulumun spin kamışla uyarlanmış hali..:thumb: Dün akşam 270 spro flashback 20-60, okuma avenger 40b ile denedim ip savagear adrenaline 0,22 sahte savagear panic prey. rüzgara karşı atamayacağım mesafelere dümdüz gitti; ama başımın üzerinden 1 tur çevirerek yaptığım atışlar daha da iyiydi mesafe ölçmedim rüzgar olduğu için. Sabah procatch carbospin ultra 240 15-40 ve okuma flame f20 ile denedim. ip berkley nanofil 0,20 sahteler, savagear panic prey, side down prey ve rover98. Hava rüzgarsız. İpin havadaki boşluğunu aldıktan sonra; Savagear panic prey ile 105 tur=68m:thumb: Savagear side down prey ile 95 tur=61m:thumb: rover 98 ile 80 tur=52m:thumb: (Makara çevresi 13cm devir oranı 5,0:1 = tek turda 65m sarıyor makina. Teyid etmek için bir turda sardığı ipi de manuel olarak ölçtüm tam 65cm.) (tur sayıları 5er atışın ortalamaları)