spin kamış/makine

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında greenfish tarafından paylaşıldı.

1. greenfish

greenfish q

öncelikle havaların sinirli olduğu ve rapor kıtlığı yaşadığımız bu günlerden hepinize merhaba demek istiyorum.

spin kamış/makine konuları üzerinde foruma onlarca kez başlık açıldığını biliyorum.
    marketlerin indirime girdiği şu günlerde daha önce forumda tavsiye edilen, benim almak istediğim kamış ve makinenin alınmak için zamanının geldiğini düşünmeye başladım.

tavsiye edilen kamış/makine ikililerinin linklerini yer imleri'ne kaydetdiğimi düşünüyordum. birde baktım ki kaybolmuşlar! :eek:

şimdi birkez daha böyle bi başlığı açmanın utancını yaşayarak sizlerden özür diliyorum.
    benim 100 tl kadar bütçem var. bu bütçe ile alınabilecek en iyi spin kamış ve makine kombinasyonu verebilir misiniz rica etsem?
    Hazır marketler indirimdeyken bende siparişimi verip pantolonumun paçalarını sıvayarak sahil boyunca deniz suyunda ıslanmak istiyorum. :D

ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum, biliyorum onlarca kez açıldı aynı başlık ama kızmayın bana :D

2. cyhnckr

cyhnckr Ceyhun

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Major Craft Solpara 275 50gr, Italcanna Jigging
    Favori Makine:
    Penn Affinity, Daiwa Emblem Pro 6000A, FinNor Marquesa 40II,Daiwa Exceler 4000HA,Daiwa Saltist 4500
    En İyi Avı:
    43cm palamut , 50cm Lüfer , 7,5kg Sarıkuyruk
  3. kahya

kahya atıl şenkahya

Favori Kamış:
    major craft crostage 902 M cormoran 210 bull fighter, cormoran 210 red master
    Favori Makine:
    shimano exsence 3000,shimano exsence 4000hgm, penn battle 6000.
    En İyi Avı:
    5,300 kg levrek
    o fiyata shimano spinjoy ve shimana makina takım kampanya var
    çok da memnunum. 10-30 gr atarlı 2,40 bir kamış bana göre baya iyi.