Arkadaslar yenı surf kamısı mı aldım Spider Surf Lineaffenın yanına saglam bir at çek icin kamış arıyorum sızınde kullandıgınız spin kamış önerebılırmısnz ? Tesekkurler
Al bakalim bi tanede yanina Okuma V-System 2.70 10-40 atarli hayrini gör. Bi ton konu açican yine benim dediğime gelicen benden sölemesi
Bende V System 10-40 2,40 kullanıyorum memnunum. Fakat düşünürseniz elimde Shimano Alivio CX 14-40gr 2,70 var, Okumaya göre çok daha uygundur fiyatı. Pm ile iletişime geçebilirsiniz.
bir yerde okumuştum ama hazır açılmışken kullananlara sorayım okuma v system 270 ile 240 arasında kullanım ve diğer konularda farklar nelerdir.deneyimlerinizden yararlanalım.....
Ben Alıcam bu hafta WTD aksiyonunu iyi yapıyormuşCORMORAN BULL FİGHTER SPİNNİNG LİGHT 2.40 5-25 banada bu forumdan bir abi söylemişti .. Yanına gitmişken birde River 2 sea rover alacağım sonra gelsin levrekler .. hihi hihi hihi
aynn surf konusundada snn dedıgıne gldım spin konusundada sana guvenıyorm bakalım hayırlısı saglamdır demı bu kamıs atarları flan dogru mu ?
v-system 2.40 ve 3.00 metre kullanıyorum. 2.40 çok iyi. 3.00 metrenin sapı uzzun geliyor. Misine ise süper maxim 25lik öneririm.
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki; İki kamış arasında bariz bir gramaj farklılığı söz konusu.Yani 2.70 ,2.40'a göre epey bir ağır ve sapı uzun geldi bana.2.40 daha ince ve hassas bir görünüme sahip ve aynı zamanda 2.70 kadar sağlam.2.40 uzun avlarda asla yormaz seni. Kullanıp ta yoruldum dersen, emin ol makinenin ağırlığından olabilir.Ancak favori makinanın 2500'lük olduğunu belirtmişsin.O halde değmesin keyfine kimse senin.
Spro flashback spin 5-25gr 2.40 mt spin kamışı öneririm.Kendim kullanıyorum mennunum fiyatıda 40tl gibi makul fiyatı var uygun vede sağlam kaliteli kamış. Kamışı inceleyin üzerine ayrıca çelik sargı ile sarılarak daha da güçlendirilmiş.Önerimdir uygun arıyorsanız.
Procatch carbospinultra 15-40gr atarlı 240 veya 270... ben 240lığı kullanıyorum 50-60tl civarı bir fiyatı var tüy gibi hafif 120gr sadece şimdiye kadar rastladığım bu boyuttaki en hafif ve sağlam kamış.. aksiyonuda orta sert.. bu arada 10grlık sahteleri bile hayal edemeyeceğin yerlere uçuruyor
Kamiş olarak daha öncede dediğim gibi Okuma V-System 270 10-40 atarli iyidir., Ama Burak_A arkadaşimin yeni aldiği Daiwa CrossFire 2.70 kamişi geçen kullandim ve aşiri derecede memnun kaldim onuda öneririm. Misina olarakta Kadir Levrek Peşinde abimizin ki devamli levrek peşindedir kendisi Remixon Super Maxim 0,25 yada 0,28 iyidir. Okuma Sea Bass misina iyidir. Ve örgü alinacaksada Power Pro 8 Stick iyidir Powerline örgülerde hem fiyat açisindan hemde iş görme açisindan çok iyidir tavsiye ederim. Spin takimlarda ipte 4 / 5 kilo çeker size yetecektir çok bile gecelektir ip ne kadar ince olursa o kadar verimli olacaktir.