Merhaba Uzun zamandır balık hobisine ara vermiştim. Arkadaşların gittiğini duyunca eşlik ettim ve malzemesizlikten hevesim kursağımda kaldı. Sahteyle ilk defa kıyıdan attımlar yaptım ama kamış uygun değildi. Makine de uygun değil ama haftaya yurtdışına gideceğimden en azından 1 hafta idareten kullanırım. Hedef balık lüfer; Sahtelere baktığımda genel olarak 7-20 gr aralığında olduğu gördüm. Dolayısıyla 6-21 gr atarı olan aşağıdaki kamışı seçtim. Bazı arkadaşlar 10-40 gr atarlı olanları kullanmış, nedenini bilmiyorum. Okuma LureMania 8'6" 258cm 6-21g M Spin - 2sec http://www.avbalikmarketi.com/asp/product/18043/Okuma-LureMania-8-6-258cm-6-21g-M-Spin-2sec Sizce doğru tercim mi yapıyorum? Lütfen bilgilerinizi esirgemeyin. Daha sonraki tarihlerde de Okuma Avenger Av-40B Makine almayı düşünüyorum. www.avmarketi.com/asp/product/142711/Okuma-Avenger-Av-40B-Makine
avenger av 30 da işinizi görür makine olarak. 40 ağır gelmezse onu alın daha iyi. yemleriniz 20 gr üstüne çıktığında sıkıntı olur o kamışla. fazla abandığınızda kırılıp çatlayabilir. ama hafif yemler 5-10 gr için o kamış güzeldir. merak etme zaten dostum yakın zamanda birkaç kamış ve makina daha alırsın sen bu hastalığa yakalandıysan mrsparkle