Bir spin takim yapmak icin bayadir arastiriyorum. Ne bütcemi zorlayacak nede yari yolda birakacak bi takim kurmak istiyorum. Öncelikle makine olarak Okuma Trio 30s karar kıldım ancak kamıs olarak secenekleri 3 e kadar indirdim forumda ve balik konusunda daha yeniyim ve cok cömezim bilgisi olanlardan yardim etmelerini rica ediyorum. Su 3 kamis arasindan tavsiyelere göre birini almayi düsünüyorum. Shimano Vengeance 2.70 Okuma Salina Sea Spin 2.85 Okuma V System 2.70 Degerli bilgilerinizi benimle paylasirsaniz cok memnun olurum...
Üç seçeneğin içinden ben olsam V-system i seçerdim, sadece yanında verilen bazuka taşıma çantası bile seçimi etkiler.Aynı zamanda memnun kalacağın iyi bir kamıştır.Atar aralığı belirtmemişsin ama çok hafif sahte kullanmayacaksan yada tek kamışın olacaksa 10-30 gr atar ideal bir aralıktır.Makina seçiminde güzel ama aynı makinanın 40 lığını da düşünebilirsin...
Biraz kafan karışacak belki ama bende kullandığım için söylüyorum okuma salina sea spin 2.40 kamışı öneririm sana..
Bazuka çanta dışında diğerlerine göre avantajı nedir? Nispeten ufakta olsa bi ağırlık farkı var ama ufak ağırlıklara bile dikkat etmem gerekiyo başıma gelenlerden sonra
Western222 değerli yorumunu okudum ve Ron Thompsom kamışı inceledim kaldırma kapasitesi olarak 10 kg gibi değer vermişler doğrumudur çünkü yeri geldiğinde 10 kglık balık olmasada 3-4 kg lık balığı kaldırma durumunun olduğu avlaklara gidilecek
Atar aralığım 10-30 elimdeki suni yemlerin içinde tabiki 8 gr yada 5 gr olanlarda var ama ortalama bi spin için 10-30 aralığı daha mantıklı geliyo