Spin kamış siparişi verdim-ama başkası aklımda kaldı Savage Gear Parabellum,10-34 gr, 289 cm Yurtdışından 275 TL cıvarına gelecek. İyi mi ettim kötü mü ettim, bilmiyorum. Buradaki fiyatı 400 cıvarında diye iyi çıkacağını düşündüm. Boğazda kullanacağım için buradaki arkadaşlar iyi bir surf kamış almamı önerdiler. Haklılar tabi... Ama bir arkadaş yurtdışından gelmek üzereydi; onun yanında taşıyabileceği bir kamış sipariş etme şansım vardı; uçakla getirilebilecek bir şey olmalıydı. Sonunda uzun bir tereddüt geçirdikten sonra tıklayıverdim, verdim siparişi! "Bütçem" dediğim bir şey vardı, onu o sırada unuttum Haftaya arkadaş yanında getiriyor. Surf kamış artık sonraki bir hovardalık anına kaldı. Geçen de Daiwa Legalis 3000 SH makine almıştım. Böylece forum benim makine ve kamış araştırmamdan kurtulmuş olacak Ne dersiniz, bu kamışı kullanan var mı? ================================================================ Bu arada, indirimdeki kamışlara bakarken aslında en çok beğendiğim kamış bir sazan kamışı olmuştu. Bunu denizde de kullanabileceğimi ya da denizde nasıl kullanabileceğimi bilsem hemen alırdım; Fazladan param olsa duvara asmak için de alırdım J W Young Barbel Travel 12ft (3.65cm)1.75lb - 5 Parçalı, Kapalı uzunluk: 75 cm Yaklaşık çevirisi şöyle: İçeride ya da denizaşırı olarak seyahat halinde olacak olan oltacılar için son derece yenilikçi bir yaklaşımla 5 parça olarak dizayn edilmiş bir "bıyıklı balık kamışı"dır. Parçalar 75 santimi geçmemektedir, çantaya ya da en küçük arabanın bile bagajına rahat sığar. İki tane üst parça vardır: Standart 1.75lb ve 3 ons quivertip. (?) Hafif malzemeden yapılmış, yorulmadan uzun sezon boyunca taşınabilir; hem "centrepins" ile hem de sabit makara makine ile kullanılabilir.
Cok parcali olmasi iyi degil zayif noktalari fazla, ne kadar az parca okadar iyi aksiyon ve uzun ömur.