SPİN KAMIŞ VE MAKİNE YARDIMI LÜTFEN

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında gürkan21328 tarafından paylaşıldı.

1. gürkan21328

gürkan21328 gürkan karakuş

Merhaba,saygı değer büyüklerim balıkçı arkadaşlarım :) yaşım 17 hem okuyup hem çalışıyorum şubat tatilinde ise muğla,akyaka'ya balık avı için gidicem bildiğimiz üzere 2015 tarihinde ordaki av yasağı kalktı ve bende bi spin kamış almak istiyorum aklımda bi model var onu size sunayım bütçem de makineyle birlikte 450 tl yi geçmiycek bişey olmalı benim aklımdaki kamış Okuma V System spin kamış 270 cm 10-40 gr bu benim düşüncem yaklaşık olarak 220 tl bu olta hakkında düşünceleriniz nelerdir abilerim yada bana önerebileceğiniz makine ve olta varsa lütfen yardım edin şimdiden teşekkür ederim.

2. HastaRuH

HastaRuH Erkan

En İyi Avı:
    55cm zargana--60 cm Lüfer (Kofana)--70 cm 3.750 gr Levrek
    V system kamışlar kimseyi üzmez ama boy ve sertliği size uyarsa.

3. zaad

zaad ZAFER

Yaşın itibari ile 2.70 sana uzun gelebilir. İmkanın varsa bir bayide eline al bak.

4. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    kardeşim kamış iyi de makine sahte yem ne düşünüyorsun? vsystem işini görür. akyakada göğüs tulumu alıp suya kısmen girersen daha verimli atışlar yaparsın.

5. gürkan21328

zaad abi yaşım 17 ama boyum 1.80 ve sporcuyum o yüzden bir sıkıntı olacağını sanmıyorum

6. gürkan21328

kamışın güzel olduğunu düşündürmek beni sevindirdi ama makine hakkında gerçekten bir bilgim yok yardım edermisiniz ?

7. KARAHANLI07

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    https://www.avmarketi.com/asp/product/239068/Okuma-Ceymar-FD-CY-40-olta-makinesi

fiyatı ağırlığı gayet uygun kardeşim.

suni yem olarak rapala maxrap fayu (sabah suyu için) rapala maxrap fhc (akşam suyu için)
    su üstü olarakda river2 sea rover98 g12 veya g15 ya da her ikisi de olsun toplamda 4 adet sahte lüfer merasında fazlasıyla iş görür. tahmin ediyorum bütçeni de aşmaz. örgüden şimdilik uzak dur... önce makine kamış atış ve aksiyon olaylarına hakim ol zaman içinde makinayı satar daha iyi marka model neyse geçiş yaparsın kardeşim.

8. KARAHANLI07

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
  9. KARAHANLI07

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    esasında 40 lık da baya hafifmiş... benim de kafam karıştı :D 40 alsan da olur paşam :D

10. Gülistan

Gülistan İbrahim Gülistan

Favori Kamış:
    savegear
    Favori Makine:
    daiwa
    Bence siyelerden 2. el sıfır kamış ve kamineleri araştır alıp kullanmadan yada çok az kullanıp satanlar var bu sayede seti kurup sahte alacak paranda kalmış olur yinede sen bilirsin.450 tl nin 220 sini kamışa verirsen o kamışa en az 200 tl eden güzel daiwa procaster veya shimano exgage almalısın ki hakkını bulsun :) bir de bu güzel sete güzel ip güzel sahteler derken 500 ü çok rahat geçer ama v system kamış 2.el veya sıfırları bizim sitede veya başka yerlerde 150 tl civarında o civarda üzerinde misina sarılı birde makine 100-150 tl sana 300 tl eder 150 tl yede değişik değişik işe yarar 5-6 sahte alırsın derim yinede karar senin iyi kamış iyi makineyle hakkını bulur iyi setede iyi sahte gerek ki alıcığılı bol olsun

11. gürkan21328

hepinize çok teşekkür ederim.