arkadaşlar beylikdüzündeyim balık tutmaya gitmeye pek vaktim olmuyor ama spin olayını da denemek istiyorum. onun için ucuz bir takım oluşturmak niyetindeyim https://www.spotbalik.com.tr/ECO-SPIN-KAMIS-240cm-10-40gr,PR-23572.html linkteki kamış nasıldır işimi görür mü ve yine en fazla bu fiyatlarda önerebileceğiniz makine var mıdır ve tabi bir de misina hepsinin toplamı 120 tlyi falan geçmezse çok sevinirim
ben yaptım hatayı sende yapma bence. önerim kendin gidip olta makina kombinasyonunu görmen.Kamışın dengesi ve makine ile uyumunu görmeden alma bence.
Hayırlı akşamlar. Aslında şöyle de diyebiliriz...Etrafınızdaki balık av malzemeleri satan yerlere gidip yerinde kamışları incelemenizi öneririm.Ben Tekirdağ'da o şekilde yaptım örneğin.Mesela ince çizgiye felan gidip kamışlarla da ilgili bilgi alabilirsiniz.İnanın size yardımcı olacaklardır...Ve önerim 270 ten aşağı düşmemeniz... İyi akşamlar rastgele..Bu arada Erkan hocam nasılsınız
spotu ben pek tavsiye etmiyorum fiyatlarını fazla şişirilmiş buluyorum .tabi bu benim şahsi kanaatim demmeme gerek yoktur sanırım. beylikdüzünden büyükçekmeceye inin e5 üzerinden 1. köprü değil 2. köprüye gelmeden 100 metre önce kafanızı sola çevirin köşede mınık olta malzemelerini görürsünüz. elinize alıp incelersiniz arkadaşların dediği gibi kamış makine denge çok önemli . ordaki arkadaşda tavsiyelerde bulunur zaten size. ordan almasanız bile kafanızda marka model netleşir gidip istoçtan ucuza alırsınız. yada direk ordan taksitle alırsınız bi sorun olduğunda bayi yakınınızda olur.
yardımlarınız için teşekkür ederim. kafamda az çok modelleri belirleyebilirsem gidip bizzat bakarım zaten internet alışverişlerimde pişmanlık yaşıyorum genelde. yüzlerce sayfa okudum spin takımlarla ilgili aslında tavsiye edilenler belli ama dediğim gibi 2 haftada bir gideceğim balık için ki beylikdüzünde spinle av da yapılmaz gibi geliyor bana çünkü hep bu söyleniyor boğaz dışındaki marmara kıyıları için o yüzden biraz ucuza kaçayım diyorum kamışlar neyse de makineler ve misinalar hakkında hiç bilgim yok o yüzden bilgi almak istedim.