Arkadaşlar forumda yeniyim ve birkaç gün önce spin kamışım kırıldı. Remixon double Black 270 Yaklaşık olarak 40 cm kırıldı yani üçüncü halkanın olduğu yere kadar ve hevesimde bir o kadar kırıldı. Ve yenisi alacak param yok bu kamışla jig kullanmaya devam edebilir miyim, verim alabilir miyim? Terubeli abilerimden cevap bekliyorum aimdiden teşekkürler..
merhaba; Oncelikle gecmis olsun, Unutmamaliyiz ki kamista en buyuk rolu kamisin ucu oynar. Malesef kirilan kamisla av yapmaya devam edersen hem aksiyonu kaybedersin hemde kirilan yerin esnekligi daha dusuk oldugundan atislarinda mesafe kaybi olur hemde kamis zorlanip ekstra yipranmaya baslar. Tavsiyem; Balikcilikta takimin fiyati tabiki onemli fakat ben en buyuk levregimi simdinin 50-60 tl si karsiliginda ki bir takimla tuttum. Eger bu isten zevk alarak devam etmek istiyosan uygun fiyatli yeni bir kamis almani tavsiye ederim. Önerilerim: Kamisi bi yere vurarak kirdiysan dikkatli olmak gerekir. Spin ve lrf kamislari asla uc kismindan tutmamak gerekir. Kamisa mutlaka atari kadar yem takilmali atar degeri asilmamali aksi halde yine kirilabilir.