Ben hayatta bu sekilde oturmayan kamis kullanmadim, oturmayani da almadim. Normal diyorlarsa kamislari ile huzurlu bir omur diler cikarim magazadan
Bazı kamışlarda Birleştirme yerleri tam oturmaz,bunun nedeni vardır elbette,herhangi bir şey yapmanıza gerek yok,herşey normal gibi gözüküyor...
''Göz var nizam var,akıl var mantık var'' resimdeki gibi oturan parçalı kamış olmaz.Bir iki milim boşluk olur hadide,bunda iki santim boşluk var yahu.İki tarafı epoxiyle süslemişsin,bu neyin boşluğu diye sormazlarmı adama...
Bana çakma gibi geliyor. Malum buyuk markalarin bolca çakması var. Zamanla sok tak belli bir asinma olup cuk diye oturuyor zaten. Dolayisi ile birkac milim olsa normal denebilir. Burd 2cmden fazla bosluk var. Bu kamisin alt parcasi esnemez bile.
Ne alakası var çakmayla falan Roy,bu bir kamış türüdür,aslında kamış türüde değilde,kamış Birleştirme türüdür,Almanca'da zapfenverbindung olarak geçer,bilmiyorsanız Söylenene kulak asın biraz bende bir çok kamış mevcut bu şekilde... http://www.angler-online.de/allgemein/gamakatsu-anessa-90h_11657.html
Boşluk yokki kamışta Roy,bu kadar ara kalmasının sebebi,zamanla aşınırsa tam dibe oturmaması için ama ne kadar kulanırsak kulanalım bu aşınmayı Sağlamak biraz zor,aşınsada değişik yöntemlerle bunu önlemek mümkün...