Spin kamışın kırıldı

Konu, 'Kamışlar' kısmında emir67jr tarafından paylaşıldı.

1. emir67jr

emir67jr Emir

Merhaba bugün yeni aldığım okuma g-force 270cm 7-35gr olan kamışımı ilk kez kullanacaktım.ve 8,5gr baby jig ile açılış yapayım dedim acemi değilim yanlış atmadım.hiç bir yere takılmadı ve daha ilk atışta olta 2 parçanın ek yerinin biraz üstünden kırıldı.sağolsun ki satıcı yenisini gondericem dedi fakat bu kamışın kırılma sebebi ne olabilir yine aynı şekilde bı sorun olmasını istemem.kamış başlı gibi. De hözükmüyordu.

2. ysfkskn1995

ysfkskn1995 Yusuf keskin

Daha bilgili arkadaşlar daha net cevaplar verirler belki ama bende fikirmiş söylemek istiyorum.Bahsettiğiniz atar değerlerine sahip bir kamış 8 gramlık yem ile kırılmaması lazım hem kamış okuma iyi marka.muhtemelen üretim hatası veya çarpma gibi nedenlerden dolayı kırıldığı yerin civarlarında çatlak bulunabilir yoksa 7-35 atarlı bir kamışın 8 gramla kırılması mantıklı değil.

3. generalgiab

generalgiab hakan

kamış tezgahta çok beklemiş ve satılmamıştır , sıcak ve soğuğu yaşamıştır , sıcak ve soğuğu yaşayan bir kamış , fabrika çıkış verilerinden çok uzaktır , olay bu , ısına soğuya kamış özelliğini yitiriyor , arkadaşlara tavsiyem , yazın sıcak , kışın soğuk zamanlarında kamışları arabalarında bırakmamaları , yaparsanız sizi üzer