Shimano catana 3000 sfc sifir ayarindadir arkadaşlar üzerinde sıfır sarılı 27 lik ghost misina vardır,yedek kafasindada sıfır sarılı sufix örgü vardir yanindada 3 adet sahte Toplam 115 tl... Bir arkadaşimin satiş icin bana verdigi laserfish 1,65 30_50 lb kamış ve silverstar scorpion 400 cikrik makina,,kendisinin 270 TL ye aldigi Trolling avlar icin kamış ve cikrik makina 1 defa kullanilmiş cok temiz neredeyse sifir gibidir arkadaşlar 175 TL...
Tuğrul Abi sorularım biraz fazla olacak ama makineyi nekadar zaman kullanıyorsun, kozmetik açıdan durumu nedir tamir,değişen falan herhangi bir durumu oldu mu, garantisi devam ediyor mu faturası var mı ?
makina sıfır gibi kardeşim emin olabilirsin sıfırdan farksız,üzerindeki misinada örgü de sıfır sarıldı bekliyor,garanti fatura derken onu pek anlamadım zaten
evet kardeşim makina sıfır gibidir hiç bir problemi yok sıfırdan ayıramazsın,üzerindeki misina ve ipek misinada sıfır sarıldı su görmedi,ama garanti ve fatura kısmını anlamadım
Tuğrul Abi yani nezaman aldın bu makine bozulduğunda yada parçası kırıldığında tamir olayı falan nasıl oluyor direk kullanıcı hatasına mı düşüyor anla işte abi bi ürün alırsında 2 yıl garanti verirler faturasını kaybetmeyin derler ya o tarz