Herkese Selam, Fladen vantage kamışımla birlikte şu anda ryobi 6000 makinemi kullanıyorum, takdir edersinizki makine biraz büyük geliyor spin için, makine tavsiyelerinizi bekliyorum... Şimdiden herkese teşekkürler... Konuyu yanlışlıkla kamışlar başlığı altında açmışım özür dilerim...
Ryobi'den memnunsanız,o modelin daha ufak boyunu alabilirsiniz,ancaak benim kullandığım Yücel abi'nin de tavsiye ettiği makineden çok memnunum Daiwa Crossfire 3000X Bu fotoğrafı da gaz vermek için koyuyorum
slm özcan abicim senin yerinde olsam Shimano Stradic veya symetre modelini alırdım at çek te en önemli şey hafif kamış hafif makina ama sağlam
bende Daiwa Crossfire 3000X kullananlardanım,çok memnunum, fiyat/performans 'ına göre alınabilenecek makinaların başında geliyor.
Makine tercihimi yaptım ve shimano alivio 3000 aldım... Makineyi tercih etme sebeplerimse oldukça hafif olması ve kaliteli malzeme yapısı oldu... Bu haftasonu denemesini de yapacağım inşallah... http://www.avmarketi.com/asp/product/9386/SHIMANO-ALIVIO-3000S-RB-MAKINE
Özcan yeni makinan hayırlı olsun...Umarım hafta sonu oltana heybetli bir balık vururda makinan çekmekte zorlanır...
Tamer ve Rıfat Abilerim iyi dilekleriniz için çok teşekkürler, inşallah dediğiniz gibi olur sizlerle de paylaşırım...